Annonce
Viborg Nyt

Har Coop glemt Viborg?

Det er 25 år siden, at viborgenserne har kunnet handle i en Kvickly. Foto: Sine Fiig.
Dagligvarekoncernen Coop bygger en ny gigantisk Kvickly i Silkeborg, og den gamle omdannes til Superbrugsen. Gider kæden ikke Viborg?
Annonce

Viborg: Coop - der blandt andet står bag dagligvarekæderne Kvickly, Superbrugsen og Dagligbrugsen - har store planer i Silkeborg.

Den gamle Kvickly tæt på byens torv flytter lidt nordpå og åbner en ny gigantisk butik i bydelen Alderslyst. Coop bliver dog i centrum, for Superbrugsen tager over, hvor Kvickly slap.

Informationsdirektør Jens Juul Nielsen (Coop). Gider I bare ikke Viborg?

- Jo, det gør vi bestemt, og vi er helt sikkert interesseret i at være til stede i Viborg. Vi ved godt, at vi ikke står stærk i byen lige nu.

Det skyldes primært, at koncernen ikke har fundet det helt rigtige projekt endnu, fortæller informationsdirektøren.

- Vi hører meget gerne fra projektmagere, der har gode ideer. Indtil videre har vi ikke helt fundet det. Vi kigger blandt andet på, hvordan byerne udvikler sig, og naturligvis også hvilke andre dagligvarekæder der er i området, siger Jens Juul Nielsen og føjer til:

- Vi skal være sikre på, at nye butikker også er rentable, og her spiller andre kæders tilstedeværelse naturligvis også en stor rolle. Coop har faktisk mange medlemmer i Viborg, og de ser gerne, at vi kommer, men som sagt så mangler vi det helt rigtige projekt.


Vi skal være sikre på, at nye butikker også er rentable, og her spiller andre kæders tilstedeværelse naturligvis også en stor rolle

Jens Juul Nielsen, informationsdirektør, Coop.


Siden Dagligbrugsen på Gl. Aalborgvej lukkede for få år siden, har Coop kun haft Fakta-butikkerne i Viborg. Den nærmeste brugs ligger i Løgstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce