Annonce
Viborg Nyt

I stor vækst: Viborg-virksomhed modtog erhvervspris

Dancutter er blandt de 200 virksomheder, der har modtaget erhvervsprisen "Succesvirksomhed 2020". Pressefoto
Begejstringen er stor hos den midtjyske virksomhed Dancutter, der netop er blevet udnævnt til "Succesvirksomhed 2020". Prisen gives af Spar Nord og BDO til virksomheder, som lykkes med kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.
Annonce

Viborg: På baggrund af 90.417 regnskaber fra virksomheder i Region Midtjylland har Spar Nord og BDO netop fundet frem til 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre.

De 200 virksomheder tildeles erhvervsprisen "Succesvirksomhed 2020". Det skriver Spar Nord og BDO i en pressemeddelelse.

En af de nykårede vindere er Dancutter A/S, som er specialist inden for cutterløsninger, der anvendes i forbindelse med renovering af kloakledninger i ind- og udland. Virksomhedens produkter sælges over hele verden, og 95 procent af virksomhedens omsætning kommer fra eksport.

- Det betyder rigtig meget for os at modtage prisen. I den her tid er den slags anerkendelse og skulderklap særligt værdsat. Det er med til at holde motivationen oppe blandt vores medarbejdere, som altid yder en stor indsats og løfter i flok, fortæller kommunikations- og marketingansvarlig, Helle Andreasen Buus og tilføjer:

- Prisen er samtidig med til at bekræfte os i, at vi driver forretning på den rigtige måde, hvor vi inddrager medarbejderne i beslutningsprocesser og med omhu udvælger de rette forhandlere til vores løsninger. Vi går meget op i at samarbejde med forhandlere med de samme værdier som os, og vi kan se på de finansielle resultater, at det bærer frugt.

Dancutter beskæftiger sammen med søsterselskabet Repipe Lining Systems A/S 19 medarbejdere i Viborg. Virksomheden har netop fået overrakt prisen bestående af en statuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der med respekt for myndighedernes corona-anbefalinger fejrede succesvirksomheden med albuehilsen, fodbump og store smil.

På grund af smitterisikoen vil Spar Nord og BDO – i modsætning til sidste år – ikke gennemføre regionale finaler. De vil derimod hylde succesvirksomhederne i en inspirationsbog, der udkommer i løbet af efteråret.


Det betyder rigtig meget for os at modtage prisen. I den her tid er den slags anerkendelse og skulderklap særligt værdsat.

Helle Andreasen Buus, kommunikations- og marketingsansvarlig hos Dancutter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Jesper Lundgaard Julekoncert 2020

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Viborg Nyt

Donation til Mødrehjælpen

Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Annonce