Annonce
Viborg Nyt

Julekalender sender mindst 20.000 kroner til Jul i Viborg

Simon Olesen og Viborgkalenderen sender mindst 20.000 kroner videre til Helle Sørensen og Vi er Viborg. Pressefoto
Med et solidt antal solgte eksemplarer er Viborgkalenderen klar til at sende en god slat penge til julen i Viborg.
Annonce

Viborg: Det er som en fødekæde, der går i ring.

Hvis man har købt sig et eksemplar af Viborgkalenderen, vil man bag lågerne finde pakker, som man efterfølgende skal hente som gaver hos byens butikker.

Og når man er nede i byen, er Viborgs smukke bymidte en del af juleoplevelse.

Derfor synes folkene bag Viborgkalenderen, at det var oplagt at sende penge - 10 kroner pr. solgte kalender - til Jul i Viborg. Så med 2000 solgte kalendere, er der altså 20.000 kroner på vej til midtbyens udsmykning.

- Jul i Viborg tiltrækker juleentusiaster fra hele Midtjylland. Der er ikke noget tilsvarende i nabokommunerne, hvilket gør Viborg til Midtjyllands største juleby. I sidste ende betyder det ekstra opbakning til de fysiske butikker, samt en masse juleglade mennesker i byen. Det vil vi gerne bakke op om, udtaler Simon Olesen, der sammen med sin hustru Susenn Olesen står bag Viborgkalenderen.

Kalenderen så dagens lys i 2018, og har siden introåret oplevet en solid fremgang i salget.

2020-udgaven var faktisk i fare på grund af udfordringer med at fremstille kalenderen, men til glæde for Simon Olesen lykkedes det:

- Juleforkælelse og positive stunder er vigtig i en hård tid som nu. Corona har om noget vist, at det er endnu mere vigtigt at bakke op om det lokale handelsliv - det er Viborgkalenderen med til at bakke op om ved at sende trafik ned til butikkerne.

Der er i alt 2500 eksemplarer af Viborgkalenderen til salg i år - og cirka 2000 af dem er altså solgt på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Nye kostråd - spis planterigt

Viborg Nyt

Pølsevognen fylder 100 år

Viborg Nyt

Rasmus forunderlige rejse

Annonce