Annonce
Viborg Nyt

Klumme: Fun facts om sex

Viborg: Vi går måske og tror, at vi ved en masse om sex, men jeg kan love dig for, at når man begynder at grave lidt ned i forskning og videnskab, så findes der masser af spændende undersøgelser, som forskerne går og hygger sig med. Her kommer et lille udpluk:

1) Vidste du, at du kan få orgasme ved at gå i motionscentret, hvis du er kvinde? Når du træner og aktiverer dine bækkenbundsmuskler under træningen, kan du være så heldig at få orgasme.

2) Vidste du, at mandens sæd kommer til at smage sødt, hvis han spiser søde frugter som eksempelvis ananas? Og at den til gengæld smager bittert og knap så behageligt, hvis han spiser asparges og løg?

Annonce

3) Jo mere, en kvinde onanerer, jo mere sexlyst får hun, mens det modsatte gælder for mænd. Mænd risikerer decideret at få rejsningsbesvær, når de skal være sammen med en kvinde, hvis de har onaneret for meget i lang tid.

4) Orgasme udløser hormoner i hjernen, som kan virke helbredende på depression og lindrer smerter. Så hvis du bruger hovedpine som undskyldning for at undgå sex, var det måske en ide, netop at dyrke mere sex. Husk at fortælle hvad du tænder på.

5) Den uniform, der virker mest ophidsende på mænd, er sygeplejerske-kitlen. Det kommer nok ikke bag på de fleste, da dette kostume også er et af de mest solgte i sexlegetøjsbutikkerne.

6) Hvis du som mand begynder at træne dine bækkenbundsmuskler, kan du komme til at kunne sprøjte din sæd længere. I gennemsnit sprøjter en mand mellem 30 og 60 centimeter. Efter sigende findes der en rekord på 5,7 meter.

7) Vidste du, at god sex giver bedre kvalitet af søvn? Man sover ikke længere, men dybere og får en bedre restitution efter god sex.

8) En ny undersøgelse viser at 89 procent af danske mænd i alderen 60-75 år er seksuelt aktive, mens tallet for kvinder er 78,4 procent. Så husk lige, at sex er ikke kun for de unge. Denne undersøgelses resultater overraskede forskerne, da vi traditionelt forbinder sex med forplantning og ungdom. Desuden viste undersøgelsen, at danske kvinder var mere tilfredse med sexlivet end kvinder fra eksempelvis Portugal. Meget muligt fordi ligestillingen i Danmark er bedre end i Sydeuropa, hvor den katolske kirke stadig har stor indvirkning på seksualiteten.

9) Vidste du, at kvinder kan opleve orgasme ved at blive stimuleret i området omkring indgangen til skeden - enten med penis eller legetøj? Men husk smørelse.

10) At kvinder har større chance for at opleve skedeorgasme, når penis bliver inde i skeden, og der laves rokkebevægelser i stedet ind/ud-bevægelser? Suppler gerne med bækkenbundsknib under samlejet - både mand og kvinde.

11) Vidste du, at humor står højt på listen over de egenskaber, kvinder finder sexede? Det viser en undersøgelse lavet af et stort amerikansk magasin.

12) Vidste du, at nogle dyr har en penisknogle? Eksempelvis en europæisk odder, honninggrævling og sæl. En forskergruppe har fundet frem til at nogle af de mærkeligste penisknogler måske kan være med til at forlænge sex, give hunnen ægløsning eller skovle andre bejleres sæd ud.


Jo mere, en kvinde onanerer, jo mere sexlyst får hun, mens det modsatte gælder for mænd. Mænd risikerer decideret at få rejsningsbesvær, når de skal være sammen med en kvinde, hvis de har onaneret for meget i lang tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Borgermøde om detailhandel aflyst

Viborg Nyt

Forårskoncert i Houlkær Kirke

Annonce