Annonce
Viborg Nyt

Kultur uge 7: Vinterferie med og uden sne

Annonce

Viborg: Denne gang skal det handle lidt om vinterferien, hvor jeg synes, at du skal holde fri med familien og gå på opdagelse i de mange kulturelle oplevelser, der er på egnen. Mange tager på skiferie i uge 7, men der er også oplevelser for dem, som ikke har den passion eller simpelthen ikke har råd.

Du kan prøve næste alt - lige fra at lave din egen lille tryksag til en flagermussafari langt nede under jorden.

Jeg vil her anbefale en række events, som du måske ikke kan opleve hver dag.

Ude på Lundvej i Viborg holder Viborg Miniby til - der er også et fantastisk trykkeriværksted og museum, som hedder Vingaard Officin - Bogtrykkemuseet. Her kan du prøve, se og lære, hvordan man fremstillede tryksager i gamle dage.

Man kan også komme på en fantastisk oplevelse i Mønsted Kalkgruber. Her kan du komme på safari 35 meter under jorden i verdens største kalkgruber og blive lidt klogere på de mange tusinde flagermus, som lige nu er i dvale i minegangene. Temperaturen er 8 grader året rundt, så husk varmt tøj – også selvom solen skinner udenfor.

Vil du have en ægte vinteroplevelse, så tag familien med på skøjtebanen. En god kop varm kakao og en medbragt bolle kan give gode oplevelser og røde kinder.

Annonce

Noget helt andet

Hvis du vil have en anderledes oplevelse, så bør du sikre dig billet til Tue West som spiller en intim eftermiddagskoncert lørdag den 22. februar klokken 17.00 i Galleri NB i Viborg.

Kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller de to apps Pindle og GOvisit og se, hvad der ellers sker for dig og din familie.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce