Annonce
Viborg Nyt

Manicure og massage erstatter guldsmed i Gravene

Hoai Anh åbnede i weekenden Cassie Nail and Foot Massage. Foto: Thomas Mark
Der er kommet ny butik i Gravene. Cassie Nail and Foot Massage åbnede i weekenden.
Annonce

Viborg: I flere end 100 år har der været guldsmed i Gravene 8 - men lørdag åbnede en helt anderledes butik i den historiske bygning.

Cassie Nail and Foot Massage med indehaver Hoai Anh har erstattet smykker med neglelak på hylderne. Og i stedet for at få ordnet sin guldrem på uret kan man få en fodmassage i en af de bløde stole i lokalet.

Hoai Anh har tidligere været i en anden skønhedssalon, og nu ser hun frem til at åbne i Viborg, hvor hun også har boet sammen med sin familie de sidste fem år - og navnet Cassie kommer fra datteren.

- Jeg har længe haft kig på lokalerne her i Gravene, da der kommer mange mennesker forbi, og det er dejligt centralt. Og så er det et flot, gammelt lokale, der passer godt til min butik, siger Hoai Anh.

Butikken ser noget anderledes ud indvendig, end da der senest var guldsmed. Foto: Thomas Mark

Butikken har stået tom, siden Charlotte Isager i foråret lukkede ned. Siden er den blevet renoveret, så den kunne bruges til det nye formål.

Nu håber Hoai Anh på at få en god start i sin nye butik.

- Vi kører en masse åbningstilbud i den første måned for at få folk til at komme forbi og prøve. Vi tilbyder alt fra at pudse negle til fodmassage – alt sammen til fornuftige priser, lover Hoai Anh.


Jeg har længe haft kig på lokalerne her i Gravene, da der kommer mange mennesker forbi, og det er dejligt centralt. Og så er det et flot, gammelt lokale, der passer godt til min butik.

Hoai Anh, indehaver af Cassie Nail and Foot Massage
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Går du i teatret?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Jagten på stenalderens kystjægere

Viborg Nyt

Et sidste farvel til Carte Blanche

Viborg Nyt

Fondsmillioner sikrer multisal

Viborg Nyt

Den anden MeToo-bølge er over os…

Viborg Nyt

Dracula i Viborg Musiksal

Viborg Nyt

Forestilling: O Sole Mio

Annonce