Annonce
Viborg Nyt

Mercantec er med i projekt for at fremme faglig stolthed

Erhvervsskolen Mercantec er med i spidsen for et landsdækkende projekt, der skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og samtidig øge den faglige stolthed hos erhvervsskoleeleverne. PR-foto
Projektet skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og samtidig øge den faglige stolthed hos erhvervsskoleeleverne.
Annonce

Viborg: Gennem det seneste halve år har Mercantec med afdelinger i Viborg, Skive og Ulfborg været med til at udvikle og afprøve nye undervisningsforløb, der har som mål at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse. Eleverne roser den nye undervisning for at være motiverende.

- Som modelskole har vi sammen med VIA og DEG været med til at udvikle og afprøve nye og mere fængende undervisningsforløb hen over det seneste halve år. Noget af undervisningen er også blevet optaget på video og lagt på internettet som inspiration for øvrige erhvervsskoler, fortæller projektadministrator Christoffer Boserup Skov fra Mercantec.

Han tilføjer, at skolen glæder sig over at være med til at skabe ny viden om, hvordan undervisningen på erhvervsskolerne i hele landet kan forbedres for fremover at være så inspirerende for eleverne og så samfundsrelevant som muligt.

Mercantecs afdelinger i Viborg, Skive og Ulfborg fortsætter med de nyudviklede undervisningsforløb - sammen med de øvrige fire modelskoler i projektet samt otte såkaldte spredningsskoler, der netop er kommet med. Projektet løber til udgangen af 2020.

600 elever og lærere deltager. Modelskolerne er foruden Mercantec også Tradium i Randers, Randers Social- og Sundhedsskole, Rybners i Esbjerg og ZBC i Slagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce