Annonce
Viborg Nyt

Nyansat ved Home "vender hjem"

Marianne Bech Nørgaard er nyansat ved Home i Viborg. Pressefoto
Annonce

Viborg: Hos Home i Viborg er Marianne Bech Nørgaard nyansat. Hun er dog godt bekendt med Viborg - da hun tidligere har arbejdet knap fem år på Radio Viborg og været ansat hos Trendline Leather i to perioder. Og hun ses stadig med tidligere kollegaer og venner med bopæl i Viborg.

Marianne har været bosat i Kjellerup siden 1992 med sin mand, Dan Nørgaard. I deres mere end 25-årige ægteskab har de fået Tim og Lea, som er opvokset i Kjellerup.

For mere end 20 år siden var Marianne med til at starte Nybolig Kjellerup op. Hun har også opnået yderligere erfaring med boligmarkedet ved sine ansættelser hos to forskellige ejendomsmæglere i Silkeborg og er nu glad for at være kommet ”hjem” til Viborg.

- I Viborg er der bare en meget oprigtig omgangstone. Her er plads til forskelligheder og festivitas. Byen bliver festligt pakket ind. Se både Hjultorvet og Nytorv for eksempel til jul. Viborg er bare en smuk by, som har noget at have det i, siger Marianne Bech Nørgaard og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at møde boligejere Viborg og opland og hjælpe dem godt videre til nye rammer. Og ikke mindst at byde tilflyttere velkommen til deres nye hjem, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Viborg Nyt

Lær dit barn at spotte en groomer

Viborg Nyt

Mindfulness kan være vejen frem

Viborg Nyt

Brygmesteren stopper hos Viborg Bryghus

Annonce