Annonce
Viborg Nyt

Salman designer ring til mor

Salma Talab og Salman Bustan med Mor-ringen, som kun sælges fra guldsmedien i Viborg. Foto: Helle Lenschow.

Mor er som bekendt den bedste i verden, og den kærlighed, der findes mellem mor og barn er for størstedelens vedkommende evig og ubrydelig.

Annonce
Mor er som bekendt den bedste i verden, og den kærlighed, der findes mellem mor og barn er for størstedelens vedkommende evig og ubrydelig.
Ringen er forsynet med to hjerter, der symboliserer mor og barn. Privatfoto.
Nu har Salman Bustan fra Salman´s Guldsmedie i Viborg designet en mor-ring, som mødre i alle aldre i hele Danmark kan bære som symbol på denne kærlighed. Ringen lanceres i butikken i Viborg til Mors Dag, og guldsmeden og juveleren glæder sig over at præsentere et design, som er helt Salman Bustans eget.
Mor-ringen fåes også i rødguld. Privatfoto.
»Jeg har længe ønsket at designe sådan en ring, og pludselig var idéen der. Der har været interesse fra nogle af vores leverandører om at forhandle ringen via dem, men jeg har sagt nej, da jeg i første omgang ønsker, at denne specielle ring skal sælges via os alene og kun i Viborg,« siger Salman Bustan, der har tænkt mange flotte detaljer ind i ringen.
Ringen fåes i både hvidguld og rødguld, og den er massiv men slank, så den kan bæres på samme finger som for eksempel en vielsesring, og så er de to diamanter i ringen udvalgt med omtanke. De er nemlig købt hos diamand-forhandlere i Almas Tower i Dubai, hvor den såkaldte Kimberly-aftale sikrer, at diamanterne ikke er såkaldte konfliktdiamanter - også kaldet bloddiamanter.
»Dubai har en kraftig kontrol med disse ting, og vi køber kun diamanter derfra, da vi vil sikre vores kunder, at de ikke bærer en såkaldt bloddiamant i for eksempel så smuk en gave som en mor-ring jo er,« siger Salman Bustan.
I ringen er der mange symboler. Der er to diamanter - en stor, der symboliserer moren, og en lille, der symboliserer barnet. Selv ringen består af en cirkel af hjerter, som symboliserer den uendelige kærlighed mellem mor og barn, og endelig er ringen designet en smule skæv, som symbol på, at forholdet mellem en mor og et barn kan gå lidt op og ned - men uden at kærligheden mellem de to nogensinde brydes.
»Ens mor er altid i ens tanker, og udover at give ringen som Mors Dags gave, så kan den derfor gives året rundt. Det kan være, når man bliver mor og føder et barn, til mors fødselsdag eller til nogle af højtiderne, hvor mor gør en ekstra indsats måske ved at lave lækker påskelam til middagen. Der er mange muligheder for at give sin mor denne ring, netop fordi man elsker sin mor alle dage og ikke kun på Mors Dag,« siger Salman Bustan, der også har valgt at give mulighed for løbende at føje flere små diamanter til ringen.
Hvert lille hjerte kan således forsynes med en lille diamant løbende til en pris af 350 kroner per diamant. For eksempel kan man komme i butikken og købe diamanten, og give den til ringens ejer, som herefter kan gå ned i butikken og få den sat på ringen. Selve Mor ringen kommer til at koste 3200 kroner med to diamanter i, og den pris er valgt, fordi Salman Bustan ønsker, at alle skal have mulighed for at få råd til at give deres mor en flot gave, der varer hele livet.
»Hvis man har et arvestykke i guld, så kan det også smeltes om, og designes som ringen. I så fald kan man komme herind i butikken og snakke om os om mulighederne,« siger Salman Bustan, der også snart har endnu en ring på vej, som han selv har designet.
Det bliver den såkaldte Dronning-ring, men dens design skal først beskyttes, hvorefter han vil løfte sløret for, hvordan den ser ud.
Annonce

Adresse

,
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Det ensomme hjerte

Viborg Nyt

Tid til julekalendere

Viborg Nyt

Donation til nye omklædningsrum

Viborg Nyt

Donation til Mødrehjælpen

Viborg Nyt

Ryd op i roderiet

Annonce