Annonce
Viborg Nyt

Uge 13: Kultur i en corona-tid

Annonce

Viborg: Kulturen er ofte det, der bringer os sammen - til en koncert, et teaterstykke eller på en festival, hvor vi står side om side og synger, danser og skåler. Det kan vi ikke nu, men vi skal ikke glemme fælleskabet og oplevelserne. Dem kan vi faktisk få på nye måder. Her er et par eksempler, som I kan følge på nettet eller via Facebook.

Man kan eksempelvis følge med i live biologiundervisning fra Randers Regnskov og her i Viborg holder Jimi Holstebro online tegneskole via Facebook. Her kan man følge en online tegneskole og få ideer fra Jimi (som er en kendt Viborg-illustrator) samt hans to drenge, hvor man kan lære at tegne sjove figurer og få lidt adspredelse.

Hver morgen er der morgensang med Phillip Faber, som er leder af Danmarks Radios pigekor. Du kan synge med via DR1 eller P2 hver morgen klokken 09:05.

Jeg håber, at du sparer lidt penge sammen til Danmark atter er frit, og du vil løbe ud på vejen så snart frihedsbudskabet lyder. Jeg arbejder på en ide om en samlingskoncert på Nytorv for at fejre friheden. Vil du hjælpe til så kontakt mig gerne.

Noget helt andet

Frisk luft er godt for næsten alt, så jeg anbefaler, at man hopper på cyklen, går en tur med behørigt afstand til andre eller løber en tur i skoven, nu foråret er på vej.

Kig ind på hjemmesiden www.vierviborg.dk eller de to apps Pindle og GOvisit og se, hvad der ellers sker for dig og din familie.

Hvis du har et spørgsmål om kultur i Viborg kommune, eller gerne vil have dit arrangement omtalt - så skriv til e-mail: anders@kulturselskabet.nu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Annonce