Annonce
Viborg Nyt

Viborg dyster om at blive Danmarks bedste handelsby

Helle Sørensen, Vi i Viborg, håber Viborg klarer sig godt i konkurrencen om at blive Danmarks bedste handelsby.
Hvert andet år kåres landets bedste handelsby. I år tager Viborg kampen op med 20 andre danske byer.
Annonce

Viborg: Efter en vurdering af en fagjury og interviews med 100 stamkunder er Danmarks bedste handelsby kåret hvert andet år siden 2006. I år vil Viborg være med i dysten og tager kampen op mod 20 andre af landets byer.

Bag kåringen står Institut for Center-Planlægning og Danmarks førende detailhandelsnetværk, Detail-forum. Det er også de to arrangører, som gennemfører de mange interviews.

- Vi har været med et par gange før uden at nå helt til tops. Viborg har dog scoret højt på service og parkeringsforhold. Til gengæld er vi lidt udfordret med kunst og udsmykning i gågade-systemet, og i år må vi håbe, at vores stamkunder bærer lidt over med, at det roder ved det nye parkeringshus på Preislers Plads, ud fra devisen at det skal være skidt før det bliver godt, siger Helle Sørensen, Vi i Viborg.


Vi har været med et par gange før uden at nå helt til tops. Viborg har dog scoret højt på service og parkeringsforhold. Til gengæld er vi lidt udfordret med kunst og udsmykning i gågade-systemet, og i år må vi håbe, at vores stamkunder bærer lidt over med, at det roder ved det nye parkeringshus på Preislers Plads, ud fra devisen at det skal være skidt før det bliver godt

Helle Sørensen, handelschef


Skulle det ikke blive til en samlet førsteplads er der også priser til hyggeligste handelsby, flotteste handelsby, bedst markedsførte handelsby, den mest servicemindede handelsby og den mest innovative handelsby.

Annonce

Værdifuld information

De 100 udvalgte stamkunder, som handler mindst en gang om måneden i deres by, får stillet de samme spørgsmål uanset om det er i Viborg eller Vejle. Udgangspunktet for alle de deltagende byer er desuden, at de alle skal udfylde en masse skemaer med diverse fakta.

- Kommer vi ikke i betragtning til priserne, så får vi i forbindelse med konkurrencen en tilbagemelding i en analyserapport med en masse værdifuld information, som vi kan bruge til at gøre Viborg til en endnu bedre handelsby, siger Helle Sørensen.

De syv foregående gange har Køge og Vejle begge vundet titlen som Danmarks bedste handelsby to gange, mens Roskilde, Holstebro og Aalborg har smykket sig med titlen en gang.

I år er Sjælland repræsenteret med ni byer, ud over de tidligere vindere Køge og Roskilde også Asnæs, Nykøbing Sjælland, Næstved, Præstø, Slagelse, Stege og Vordingborg, fynboerne med Middelfart, Ringe og Svendborg, mens hovedlandets titelbejlere udover Viborg er Herning, Holstebro, Sønderborg, Tønder, Vejen, Vejle, Aabenraa og Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce