Annonce
Viborg Nyt

Y-connection indstillet til Dania-pris

Foto: 35-årige Anette Svith Mortensen har udviklet sig meget både fagligt og personligt af at være i praktik ved Y-connection i Viborg. Foto: Dania.
Praktik ved lys-importøren Y-connection har udviklet Anette Svith Mortensen i en positiv retning. Derfor er de indstillet som Danmarks bedste praktikophold hos Danias 700 årlige praktik-studerende.
Annonce

Viborg: Da Anette Svith Mortensen skulle i praktik som handelsøkonom-studerende, havde hun fokus på ulemper ved sig selv. Det skabte en del nervøsitet, da jagten på en praktikplads satte i gang.

- Når man som 35-årig alenemor til en dreng vælger at begynde på en helt ny uddannelse, så er det med en vis skeptisk og nervøsitet i kroppen. Kan jeg følge med fagligt, og er der nogen, som vil ansætte en enlig mor i praktik?, siger Anette Svith Mortensen i en pressemeddelelse.

Hun bor i Viborg og studerer på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Et studie, som indeholder otte-ti måneders lønnet praktik. Derfor var glæden enorm, da det lykkedes at komme i praktik ved Viborg-virksomheden Y-connection, der importerer og videresælger lysartikler. Og så kom der skub i Anettes udvikling.

- Jeg har udviklet mig rigtig meget fagligt under forløbet, hvilket jeg kan takke hele virksomheden for. Jeg har fra starten fået vist tillid og har fra dag et fået mine egne selvstændige opgaver. Det har styrket mig rigtig meget, da jeg har skulle stå på egne ben, og vise at jeg har forstået at bruge min teori i praksis, forklarer Anette Svith Mortensen.

Annonce

Nomineret

Derfor valgte Anette Svith Mortensen at indstillet Viborg-virksomheden som Danmarks bedste praktikophold via konkurrencen Årets Dania-praktik 2020. Hvert år er 700 studerende i praktik, og dommerne valgte Anettes indstilling som en af de allerbedste.

- Det fortjener de. Ganske enkelt. Her har jeg fået muligheden for at vise mine kompetencer og vise, at min erhvervs- og livserfaring talte til min fordel. Jeg har udviklet mig rigtig meget under forløbet, hvilket jeg kan takke hele virksomheden for, smiler Anette Svith Mortensen, der glæder sig til at fortælle de andre om den flotte placering.

Den landsdækkende finale om at finde Danmarks bedste praktikplads er grundet corona-situationen udsat til næste år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ejendomsmægler går imod tendens

Viborg Nyt

Bliv en del af Viborgs historie

Annonce