Annonce
Billund Ugeavis

Ishuset Dal Basso genåbner

Dal Basso ved åbningen i 2019. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Nu bliver det igen muligt at få italiensk is i Billund, når ishuset Dal Basso genåbner i midten af april.

Billund: Efter cirka halvanden års pause bliver det igen muligt at købe italiensk is på Kløvermarken, når Dal Basso genåbner den 15. april efter at have været lukket siden efteråret 2019.

Denne gang bliver det med Jane Rossau i front som daglig leder.

- Maskinerne har vi haft stående, siden ishuset lukkede sidste år, og nu bød lejligheden sig til at åbne op igen, fortæller Jane Rossau.

Konceptet vil ligne det, som flere måske kan huske, fra da ishuset åbnede i 2019. Der er tale om egenproduceret italienskinspireret is i forskellige varianter, solgt fra lågen, der vender ud mod Vejlevej.

- Det er is lavet fra bunden, siger Jane Rossau og fortæller, at sortimentet desuden bliver udvidet til den kommende issæson.

- Sortimentet bliver løbende udvidet og med mulighed for at bestille for eksempel en islagkage eller en ugens dessert. Det kommer dog an på efterspørgslen.

Er man vild med isen, bliver der desuden mulighed for, at man kan leje en isbar, hvis man selv afholder en fest eller lignende.

Annonce

Flere nyheder

Ishuset vil som udgangspunkt have sæsonåbnet fra onsdag til og med søndag klokken 14 til 20.

- Vi har ikke helt bestemt, om vi udvider åbningstiden i juli og august, siger Jane Roussau.

Kort før coronavirusset kom til Danmark i 2020 valgte ejeren, Michael Brogaard, at lukke både Bryghuset og Dal Basso. Men nu sker der ting og sager ved Dansk Mjød, da det ikke kun er ishuset, der genåbner. Det gør Bryghuset også, dog ikke som en øl- og vinforretning, men som en såkaldt ”brew pub”, hvor der tilbydes alskens drikkevarer og tilhørende lette anretninger. Derudover udvides stedet med egen ølproduktion, så der både bliver øl- og mjødbryggeri.


Det er is lavet fra bunden

Jane Rossau
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce