Annonce
Bjerringbro Avis

Startede for et år siden: Nu er lokalt kaffefirma solgt

Dina Hedegaard var direktør, da virksomheden MyCoffee.dk havde adresse i Bjerringbro. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det lokale kaffefirma er solgt og fortsætter fra Roskilde

Bjerringbro: Kaffe i små kapsler lige til putte i maskinen er de seneste år blevet det store hit både i folks private hjem og på mange arbejdspladser. En umiddelbar succes var det også, da det nystartede firma Mycoffee.dk med adresse i iværksætterhuset Base Business i Bjerringbro i starten af 2020 begyndte at sælge økologisk kaffe i biologisk nedbrydelige kapsler.

Med Dina Hedegaard som administrerende direktør og den erfarne iværksætter Søren Lund kendt fra blandt andet minlejebolig.dk, gipote.dk  gik det kun fremad i 2020. Foruden  Søren Lund Nielsen var Nicolai Frisch Erichsen og Kasper Honore medejere af firmaet.

Konceptet er, at kunderne efter en prøvepakke automatisk bliver en del af Mycoffee.dk’s medlemsklub og for et fast månedligt beløb bliver det ønskede antal kaffekapsler leveret med det interval, den enkelte kunde har brug for. På den måde undgår kunden, at kaffekapslerne hober  sig op. Konceptet er stadig det samme, selv om firmaet i oktober blev solgt til  Jesper Harpøth i Roskilde.


Jo der er mange spillere på det marked, men Mycoffee.dk er kaffe fra Peter Larsen i nedbrydelige kapsler, og vi er da også begyndt at få gode anmeldelser på Trustpilot

Jesper Harpøth, Mycoffee.dk


Han driver et par andre webshops og sælger altså også nu kaffe på nettet. Foruden ham selv har han ansat to studerende, som på skift pakker kaffebestillingerne, så de er klar til at sende ud til kunderne.

- Jo der er mange spillere på det marked, men Mycoffee.dk er kaffe fra Peter Larsen i nedbrydelige kapsler, og vi er da også begyndt at få gode anmeldelser på Trustpilot, siger han for at understrege kvaliteten.

Starten for MyCoffee.dk var tilsyneladende så god en historie, at tv-programmet på DR1 Løvens Hule overvejede at invitere firmaet med i programmet. Det blev dog ikke til noget, i stedet havde programmet ved 2021-premieren forleden en anden næsten-lokal deltager nemlig Ole Olesen fra Sall ved Thorsø.

I programmet forsøgte han at få nogle af erhvervsfolkene til at investere i sit firma Oles Gård, som er kendt for hjemmelavede pizza'er, som sælges både som frost og ved festivaler. Ingen af erhvervsfolkene fattede dog interesse for at investere i forretningen, og de var meget kritiske over for prisen på 100 kroner for en frysepizza.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Orgelkoncert i Bjerringbro Kirke

Bjerringbro Avis

Grønne sunde spirer er sagen

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Bjerringbro Avis

25 år på Grundfos

Annonce