Annonce
Ugeavisen Bramming

Nørretorv blir’ så flot

Nørretorv i vinterklæder. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

BRAMMING: Der falder mange glade bemærkninger fra forbipasserende, når de med egne øjne kan konstatere, at det tidligere lidt halvsøvnige Nørretorv har fået et flot nyt look. Stationsbyens nye udendørs mødested er ved at være helt klar til at tage imod både forår og brammingensere i alle aldre, der trænger til et lille hvil eller til at mødes med andre for at få en lille snak.

Torvet kan også blive stedet, hvor der holdes små events, et grundlovsmøde eller hvor der spilles musik. Over mod Kontorets bygning er scenen næsten klar til at tage imod, og håndværkerne er i fuld gang med at rejse de sidste bænke omkring det lille firkantede bed, hvor der også skal sættes et træ og anlægges noget grønt.

Faktisk er der allerede plantet en masse stauder og lagt løg, så selv om det ser lidt vinterbart ud lige nu, så kan vi glæde os til et farveflor af lilla og lyserødt – med et strejf af lime – til sommer. Gruset i staudebedene er lagt ud for at minimere mængden af ukrudt.

Og så – for redaktionens egen regning: Lad nu være med at vandalisere et smukt udendørs mødested i centrum! Ærgerligt er det allerede nu at kunne konstatere, at der tilsyneladende er blevet fejret nytår på det nye Nørretorv. I hvert fald er der både krudtspor og brændemærker på lamellerne.

Ærgerligt.

La’ vær’!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kun 10 i kirken

Ugeavisen Bramming

Nørderi

Annonce