Annonce
Ugeavisen Bramming

Stor julegave fra Nørgaard Anlæg til godgørende formål

Nørgaard Anlæg har endnu engang doneret firmajulegaverne til godgørende formål, her ved indehaver Michael Nørgaard(th.) og direktør Bjørn Pinderup Hansen. Arkivfoto: Kirk og Kløgt
Ribe-firmaets julehjerte kommer arbejdet i Kræftens Bekæmpelse til gavn og glæde.
Annonce

Ribe: For andet år i træk fandt entreprenørfirmaet Nørgaard Anlæg både julehjertet og tegnebogen frem, da virksomheden forleden overrakte næstformanden i Kræftens Bekæmpelse, Bent Peter Larsen, 50.000 kroner til foreningens store og alsidige, frivillige arbejde. Pengene skulle ellers være brugt som julegaver til kunder og samarbejdspartnere.

- Vi tror, pengene skaber mere glæde hos Kræftens Bekæmpelse end to flasker vin til vores samarbejdspartnere, og sammen støtter vi hermed et godt formål og gør noget godt for kræftpatienter og deres familier, sagde Michael Nørgaard, der tilføjede, at det for firmaet giver mening at støtte de frivillige arbejde hos Kræftens Bekæmpelse eller andre velgørende formål – også i fremtiden.

Michael Nørgaard har selv oplevet kræftsygdomme hos flere medarbejdere, hvilket blandt andet har fået firmaet til at deltage i Stafet For Livet, hvis formål er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Bent Peter Larsen fra Kræftens Bekæmpelses Esbjerg-afdeling var naturligvis glad for donationen, som har flere tiltag på bedding, hvor pengene bliver til gavn og glæde for kræftramte og deres familier. Blandt andet står mere brugervenlige lokaler i Kræftrådgivningen og et målrettet projekt for de mest udsatte kræftpatienter højt på ønskesedlen.

Om Nørgaard Anlæg

Nørgaard Anlæg blev etableret i 1979 og har siden udviklet sig til en moderne og miljøbevidst virksomhed med 45 ansatte.

Virksomhedens arbejder lokalt, regionalt og nationalt. Kunder er blandt andet en række af landets kommuner, forsyningsselskaber og rådgivende ingeniørfirmaer. Opgaverne spænder fra traditionelt jord- og anlægsarbejde, arbejde med regn- og spildevand, samt belægningsopgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce