Annonce
Dalum Hjallese Avis

Her er Steffen - din nye journalist

Steffen Nielsen er ny journalist på ugeaviserne i Odense. Foto: Martin Kloster
Steffen Nielsen er ny journalist på ugeaviserne i Odense. Han vil gerne klæde sine læsere på til at leve deres liv lokalt og lave journalistik, der kan inspirere.

Odense: 34-årige Steffen Nielsen er det nye ansigt på Ugeavisens redaktion i Odense. Han skriver for både Ugeavisen Odense, Skibhusavisen, Dalum-Hjallese Avis og Lokalavisen Nordvest. Så der er en stor chance for, du støder på ham i spalterne eller møder ham ude i dit lokalområde.

Steffen Nielsen er opvokset i Farsø i Vesthimmerland mellem Aalborg og Viborg. Han er dog født i Skive. Han har boet i både Sønderjylland, på Lolland, i Kolding og i Odense. Og endda i London et års tid.

I Kolding, fordi han de sidste seks år har været på ugeavisen der. I Odense, fordi han læste til journalist i byen. I dag bor han i Ringe med sin hustru og to små børn. Datteren er tre og et halvt år, sønnen tre og en halv måned. Læg dertil, at familien også har en kat. Helt præcist katten Gizmo.

Annonce

I seks år var Steffen Nielsen drivkraften bag at gøre Ugeavisen Kolding til en af de bedste ugeaviser i Jysk Fynske Medier. Så ikke så underligt, at Steffen Nielsen kommer med masser af gå-på-mod.

Jeg er kommet til en større by og på samme måde er jeg også kommet til en by med mange små lokalområder.

Steffen Nielsen

- Jeg vil gerne klæde mine læsere på til at leve deres liv lokalt. Jeg vil gerne lave noget journalistik, der kan gøre folk klogere, som kan inspirere dem og som kan være med til at give dem et overblik over, hvad der sker og hvad de kan lave i deres lokalområde, siger han.

Steffen Nielsen, der har afløst Hasse Frimodt, har oplevet noget af en kulturændring ved at komme til Odense fra Kolding. For Odense er bare større end Kolding på så mange planer.

Steffen Nielsen

Steffen Wolsgård Nielsen er fra Skive og uddannet journalist. Han er ny journalist på ugeaviserne i Odense under Jysk Fynske Medier.

Han er gift med Hanne Wolsgård. Parret har to børn og bor i Ringe.

- Der bor tre gange så mange mennesker her. Det kan man godt fornemme. Jeg er kommet til en større by og på samme måde er jeg også kommet til en by med mange små lokalområder. Det er meget todelt på den måde: Der er storbyfornemmelsen, men der er også nærmest lidt landsby, når man kommer til Stige eller Bellinge. Jeg synes, det er enormt spændende, at der er den kontrast, siger den nye journalist.

Holder med Viborg FF

I London arbejdede han for en televirksomhed med kundeservice.

Men ellers begrænser erhvervserfaringen sig til, at han har været afløser i hjemmeplejen gennem et par år, siger han.

Med job, to små børn og Gizmo - der var den igen, den filur - at tage sig af, er det begrænset, hvad der egentlig er af fritid for Steffen Nielsen. Men når han har muligheden for det, ser han gerne lidt fodbold.

- Jeg har den 'tragedie' med mig, at jeg fra barnsben er blevet opdraget til at holde med Viborg FF. Det har været mange udfordrende år, erkender han.

Men lige nu er det dog rimelig sjovt. Viborg ligger i midten af Superligaen, men har ofte haft en "elevatortilværelse" mellem rækkerne. Op. ned.

Steffen Nielsen kan også finde på at sætte sin pladespiller i rotation, selv om han medgiver, at det sker alt for lidt. Der kan godt komme Foo Fighters i rillerne. Smagen er bred. Det må gerne være lidt rocket eller funket, siger han. Et band som Folkeklubben står også hans hjerte nær.

Han holder tillige af noget andet:

- Jeg kan rigtig godt lide at spille brætspil med min kone og vores venner, siger han.

Det kunne der sikkert skrives en hel artikel om!

Du kan kontakte Steffen Nielsen på mailen stn@jfmedier.dk og telefon 79 12 47 01.

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Line er sprunget ud som bæredygtig blomsterbonde i udkanten af Odense: - Jeg havde egentlig forestillet mig, at folk ville synes, jeg var småtosset

Annonce
Dalum Hjallese Avis

En tatovering hjalp Maria til at bearbejde sorgen over sin dødfødte datter: - Lige så snart, jeg kan mærke nålen på min krop, løser det op for noget

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Søren her er en af mændene bag syv nye infotavler i lille landsby

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dalum Hjallese Avis

Nyt stort byggemarked åbner snart i Odense

Dalum Hjallese Avis

600 var til infomøde om stort boligbyggeri på Dalum Papirfabrik: Nu melder mægleren om pæn interesse for både at leje og købe

Dalum Hjallese Avis

Odense Zoo har mistet en legende: Verdens ældste pingvin er død - men gode, gamle Olde bliver hængende i haven

Dalum Hjallese Avis

Her bliver man aldrig for gammel til at lære at lave et rullefald: Kampkunst-forening har startet seniorhold - alderspræsidenten er 89 år

Dalum Hjallese Avis

Billetsalget til årets H.C. Andersen Festspil er begyndt

Dalum Hjallese Avis

Startdato for Odenses nye busnet er fundet: Nogle ruter tyvstarter og nedlægges før alle andre

Annonce