Annonce
Dalum Hjallese Avis

De ruster sig ganske markant mellem fruens muntre bøge - Dalum henter eks-FC Fyn-profil som assistent til Fynsserien

Annonce
Dalum Hjallese Avis

50 kilo tung sten kylet igennem butiksrude: - De skal ikke have lov til at tage mit gode julehumør

Bellinge: Da Martin Greve Jensen slog øjnene op klokken 9.30 søndag morgen var planen, at han skulle vågne til en dag, hvor de indre batterier kunne lade op, inden det vanlige december-rend igen ventede mandag i hans butik, Vinspecialisten i Bellinge.

Dalum Hjallese Avis

Højbys "skamplet" er fortid: Bulldozerne rykker ind -  men det var ikke, hvad ejeren ønskede

Højby: Det har over årene været som en magnet for lokalbefolkningens mindre smigrende gloser, når der skulle handles dagligvarer i Rema 1000.

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Fremgang i løbeklubben: Sanderum Motion skruede op for tempoet under corona

Sanderum: Da Mette Frederiksen på pressemødet d. 11. marts nedlukkede store dele af landet, stoppede løbeklubben Sanderum Motion også al aktivitet – men så snart, de igen måtte samles i mindre grupper, var de klar.

Dalum Hjallese Avis

Højby Bibliotek er klar til delvis selvbetjening

Højby: Er der noget bedre end at gå og snuse længe efter den helt rigtige bog? Hvis du også har det sådan, kan du som mange andre biblioteksbrugere i Højby se frem til at udvide snusetiden gevaldigt.

Dalum Hjallese Avis

Kommunekassen er tom: - Der er ikke flere penge at rydde cykelstierne med

Odense: I Agedrup tog en borger sagen i egen hånd og fjernede bladene fra supercykelstien, men flere læsere har henvendt sig med eksempler på glat cykelføre i Odense, som følge af de mange blade - er det ikke kommunens ansvar at fjerne dem?

Dalum Hjallese Avis

Havnens Gourmet afliver konkursrygter: - Vi er her endnu, når krisen er ovre

Aasum: Mads Keldung er køkkenchef hos Havnens Gourmet. Han og resten af firmaet lever af selskaber. Uden dem efterlever han ikke grundprincippet i sit eksistensgrundlag. At skabe en fest.