Annonce
Dalum Hjallese Avis

Splinternyt initiativ skal give liv i kirken: Juniorkoret søger sangglade børn

Tine Antonsen og Marie Kristine Løkke skal få de små i gang med at synge. Foto: Dalum Kirke
Annonce

Dalum: I Dalum Kirke er de to unge entusiastiske ansatte, kirke- og kulturmedarbejder Tine Antonsen og organist Marie Kristine Løkke, i fuld gang med at oprette et nyt juniorkor. De to initiativtagere har stor erfaring i arbejdet med musik og børn, og er begge uddannede musikere fra konservatoriet.

Tine Antonsen er uddannet klarinettist, spiller i orkester, underviser i Odense Skole- og Ungdomsorkester og har mange års erfaring i musikalsk legestue. Marie Kristine Løkke er uddannet organist, pianist og korleder og har haft erfaring med børnekor i en lang årrække.

Juniorkoret i Dalum Kirke bliver et splinternyt kor fra 4. til 8. klasse. Vi har planer om at det bliver et sjovt fællesskab, hvor vi får sunget en masse, både rytmisk og klassisk, og hvor børnene lærer nogle musikalske grundbegreber at kende. Vi glæder os helt vildt til arbejdet med børnene og musikken, og til at give dem nogle store musikalske oplevelser.

Der er udsigt til koncerter, korweekender/-stævner samt medvirken ved udvalgte gudstjenester. Der vil også blive mulighed for at prøve at synge sammen med det store kor, Kantoriet.

Vi øver i Annekset ved Dalum Kirke hver tirsdag kl. 15.45-17.00. Første øve-dag er Tirsdag d. 27. august kl. 15.45 – 17.00. Vi håber at se mange, både drenge og piger.

Tilmelding: takirkeogkultur@gmail tlf. 30 68 30 66 / 27 21 13 62

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce