Annonce
Elbobladet

Hotel Fredericia investerer i fremtiden med ny restaurant

Hoteldirektør Einar Kring ser frem til at det igen bliver sommer, så han kan slå dørene op for den nye restaurant og ikke mindst byde flere gæster velkomne. Oprindeligt var det ikke planen, at byggeriet skulle i gang i december, men da hotelbranchen stort set blev lukket ned, var tidspunktet for udbygningen ideelt. Foto: Søren Gylling

Fredericia: Der er gang i både kran og gravemaskine hos Hotel Fredericia i øjeblikket. Efter planen skal hotellets nye restaurant stå klar til sommer, oplyser hotellets direktør, Einar Kring, der ser frem til, at byggeriet står klar.

- Planerne opstod for et år-halvandet siden, da vi har været presset på kapacitet i vores restaurant, forklarer Einar Kring.

Coronapandemien har imidlertid fremskyndet de planer, og derfor bygges der nu på højtryk ved hotellet.

Restauranten får sit eget navn, men det er endnu uvist, hvad den kommer til at hedde, og hvilken mad der kommer på menuen.

Samlet løber ombygningen op i en pris på 15 millioner kroner. Du kan læse mere om det i en artikel på Fredericia Dagblad, hvor Einar Kring løfter sløret for, hvordan byggeriet kommer til at se ud.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et øjeblik: Se - en dukselilje

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce