Annonce
Elbobladet

Ny dame- og børnetøjskæde kommer til byen: Noa Noa har lejet lokale i Gothersgade

Gothersgade 8 er nu lejet ud til den danske modedesign koncern Noa Noa, så i disse dage knokler håndværkere med at få indrettet butikslokalerne, mens Noa Noa er i færd med at rekruttere butikschef og en deltids butiksassistent. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Noa Noa passer bedst i hyggelige handelsbyer og åbner derfor nu butik i Fredericia i starten af december, fortæller tøjkædens retaildirektør Peter Andersen.
Annonce

Fredericia: Dansk design modetøj til kvinder og børn flytter ind i Gothersgade i starten af december. Noa Noa-koncernen, der har butikker både i Danmark og seks andre europæiske byer, har lejet lokalerne i Gothersgade 8 - lige mellem Only og Vero Moda.

Og det er ikke helt tilfældigt, at Noa Noa vælger at åbne ny butik i Fredericia - og at valget faldt på lige netop de lokaler. Siden marts har koncernen åbnet flere butikker i mindre handelsbyer.

- Vi passer bedst ind i de mindre handelsbyer, for vores koncept er, at vores butikker skal ligge et hyggeligt sted, siger Peter Andersen, Noa Noas retaildirektør.

Han tilføjer:

- Vores kunder vil gerne have, at tingene er hyggelige - og det, synes vi, er svært at forene med shoppingcentre. Vi tror på det lokale miljø i de danske handelsbyer.

At valget faldt på Gothersgade, handler dog ikke kun om hyggen i gaden.

- Lokationen og størrelsen af lokalerne er fin, der er gode muligheder for at have varer udenfor butikken, og så er der en del trafik og andre gode tøjbutikker som naboer, siger Peter Andersen.

Annonce

Åbner om to-tre uger

Noa Noa har været på udkig efter lokaler i Fredericia i et par måneder, og nu hvor valget er faldet på lokalerne, hvor Simply Living tidligere holdt til, vil Peter Andersen gerne åbne så hurtigt, som det er muligt.

- Det afhænger lidt af håndværkerne, som er i fuld gang med at indrette lokalerne. Så det bliver nok først den første uge af december, vi kan begyndt at gøre butikken klar til åbning, vil jeg skyde på, siger Peter Andersen, som også skal have fundet to medarbejdere.

Noa Noa søger en butikschef, som er en fuldtidsstilling, og en butiksassistent på deltid.


Vi passer bedst ind i de mindre handelsbyer, for vores koncept er, at vores butikker skal ligge et hyggeligt sted

Peter Andersen, retaildirektør, Noa Noa


To uger er kort tid til rekrutteringsprocessen, men den kommer ikke til at forsinke åbningen af butikken, lover Peter Andersen.

- Lykkedes det ikke at finde en butikschef inden, så har vi andre butikker i nærheden, som kan hjælpe til i starten, siger Peter Andersen.

Annonce

Mærker tendens til lokalhandel

Allerede før corona kom til Danmark, havde Noa Noa spottet, at der var en voksende tendens til at handle lokalt. En tendens, der har vokset sig større i løbet af i år. Og selvom coronapandemien vil lægge en dæmper på salget den første tid, har Noa Noa valgt at stå klar i flere mindre handelsbyer, når virussen er under kontrol, fremfor at vente.

- Vi kan se, at det er vores butikker i de helt store byer, København og Stockholm for eksempel, der har det sværest. Det går bedst i de mindre byer, fortæller retaildirektøren og tilføjer:

- Omsætningen vil måske ikke være så stor i starten, men så er vi klar i Fredericia, når det hele åbner op igen.

Noa Noas butik i Gothersgade vil sælge modetøj til kvinder og Noa Noa Miniature, som er dansk design til børn. Koncernens accessoriesbrand Unmade vil ligeledes være at finde i butikken, når den åbner.

Lokalerne i Gothersgade 8 - den grå bygning mellem Only og Vero Moda - er lejet ud. I starten af december åbner den danske modetøjskoncern Noa Noa en butik, hvor de sælger både kvindetøj og deres børnetøjsbrand Noa  Noa Miniature. Foto: Lene Dalsgaard Nielsdatter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Audi-diesel yder 341 hk

Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Annonce