Annonce
Efteråret er sæson for rodfrugter og græskar. Kokken Claus Holm opfordrer til, at du pensler eksempelvis græskarstykker, sellerirod eller pastinak med lidt god olivenolie og smider dem på grillen. Top efterfølgende med eksempelvis timian, hvidløg, citronsaft og smeltet smør - så du både får det sure, salte, søde og bitre i maden. (Genrefoto)
Elbobladet

Vild med grill? Prøv disse opskrifter til efteråret

Coronatiden opfordrer til simremad, hjemmehygge og udendørs samvær med den tætteste familie. Læs her, hvad I oplagt kan lave på grillen i de kolde måneder.
Annonce

Elbobladet

Ejer vil sælge fremtrædende gågadebygning: Den har fire lejligheder og en stor butik

Annonce
Elbobladet

Fejring af nyt navn og nye visioner

Annonce
Elbobladet

Prisbelønnet designer bliver chef på kendt møbelvirksomhed

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Tidligere butiksejer er vendt tilbage i handelslivet: - Jeg gør det af et godt hjerte

Elbobladet

Julemusikgudstjeneste og 30 års jubilæum

Elbobladet

Pludselig var Jesus væk - men nu er han tilbage

Tanker fra fødegangen

Elbobladet

Kulturmøder på godt og ondt

Annonce

Elbobladet

Vi kan være med til at give hinanden mod

Elbobladet

Skolepiger og -drenge pynter bymidten op til jul - men ikke på den måde, du tror

Elbobladet

Hvad betyder ægte taknemmelighed for vores livskvalitet?

Japansk mad flytter ind på Urbania Street Food

Fond køber ind for 25-30 millioner i Trelde, men er stadig sulten: - Sig til, hvis I vil sælge

Henrik har udvidet sin forretning: Nu tæller virksomheden også en butiksdel

Madsby Legepark rykker til Axeltorv: Skal bidrage til julehandlen i midtbyen

Annonce