Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Det Radikale hold i Esbjerg og på Fanø er nu sat - med plads til flere

Anne Marie Geisler Andersen er genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre i Esbjerg. Arkivfoto: Tue Sørensen

Politik: Den 10. marts holdt Radikale Venstre i Esbjerg/Fanø digitalt opstillingsmøde. Her blev der valgt kandidater til kommunalvalget i november både i Esbjerg og på Fanø, hvor en række nye og stærke kræfter har meldt sig.

I Esbjerg blev Anne Marie Geisler Andersen genvalgt som spidskandidat. Herefter blev de øvrige kandidater prioriteret på listen i følgende rækkefølge: Anders Toft Andersen, Tim Rørstrøm og Oluf Dragsbo. Om valg af spidskandidat siger lokalformand Anders Toft Andersen, der selv er nummer to på listen, i en pressemeddelelse:

- Vi har enstemmigt genvalgt Anne Marie som spidskandidat. Hun har i den igangværende periode gjort et fremragende stykke arbejde. Hun har kæmpet ihærdigt for at ændre den politiske kultur, samt vist vilje til at samarbejde, på begge sider af midten.

Annonce

På Fanø er man på kort tid gået fra ikke at have nogle aktive medlemmer til nu at have et kandidathold på tre kandidater, der er klar til at give deres bud på, hvordan Fanø Kommune skal styrkes i de kommende år.

Frank Jensen blev valgt som spidskandidat og derefter står Olav Husted Nielsen og Melissa Gilroy i nævnte rækkefølge.

Selv om de øverste pladser nu er prioriteret på begge lister, er der stadig plads til flere kandidater på listen, siger lokalforeningsformand Anders Toft Andersen..

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce