Annonce
Ugeavisen Haderslev

Gris og Ko i Haderslev leverer til ny webshop

Gris og Ko i Haderslev er blandt de leverandører, der skal levere varerne til Marie Thiersen og Kloster-Hedes kommende webshop. Foto: PR

Haderslev: Kloster-Hede er en ny uafhængig dansk engrosvirksomhed, der hidtil har solgt bøffer, pølser og brunchpølser med højt grøntsagsindhold, uden E-numre og fremstillet af danske råvarer til detailhandlen og restauranter.

Kloster-Hede lancerer den 1. april sin egen webshop, hvor varerne blandt andet produceres af Gris og Ko i Haderslev.

- Det skal ikke være et enten eller, det med kød og grøntsager. Der er ikke brug for at føre krig mellem de to. Tværtimod kan de kombineres i produkterne på en attraktiv og sund måde, siger konceptudvikler hos Kloster-Hede, Marie Thiersen.

Alle varerne fra Kloster-Hede er hybrider forstået på den måde, at de næsten består af lige dele kød og grøntsager. Tanken bag Kloster-Hede er, at forbrugerne kan bevare glæden ved at spise kød, uden at det går ud over sundheden og klimaet. Kloster-Hedes egne folk udvikler både produkterne og de tilhørende opskrifter og sikrer, at kødets velsmag forener sig med grøntsagernes sprødhed i både bøffer og pølser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce