Annonce
Ugeavisen Haderslev

Så blev det afsløret: Happy Hunting rykker ind i det tidligere Thrane i gågaden

Bolette Nielsen fra Skilte og Print i Haderslev var tirsdag i gang med at sætte folie på vinduerne i det gamle Thrane. Lejemålet skal nu renoveres. Foto: Dorthe Rasmussen
Der er kommet blikfang i de tomme butiksruder midt på Haderslevs gågade. Om et par måneder åbner Happy Hunting døren op til en ny stor butik.

HADERSLEV:  Christian Friis Olsesen, direktør for dametøjsbutikken Happy Hunting ApS , er glad for at kunne annoncere, at butikken holder flyttedag.

Den rykker ind i gågaden i det tidligere Thrane, der lukkede i sommeren 2020 efter kort tids ophørsudsalg.

Siden har lejemålet stået tomt, og der var været spekuleret en del i, hvad der ville være godt at få ind på én af byens mest attraktive butiksplaceringer midt i gågaden.

Igennem et stykke tid har Christian Friis Olesen forhandlet med udlejer om at overtage lejemålet, der nu skal sættes i stand.

Tirsdag før påske kom der folie for vinduerne, så håndværkerne kan rykke ind og arbejde uden nysgerrige blikke.

- Nu skal der renoveres. Vi regner med at være klar til åbningen om halvanden til to måneder, fortæller Christian Friis Olesen.

Annonce

Større lokaler

Happy Hunting, der siden 2018, har haft butik på Gravene, flytter for at få mere plads.

- Jeg kan fortælle meget mere om planerne efter påske, siger Christian Friis Olesen.

I gågaden vakte gårsdagens aktivitet stor opmærksomhed.


det er en lækker butik, og jeg glæder mig til, at den får endnu mere plads-

Eva Møller Johansen, kunde


Eva Møller Johansen fra Hejlsminde synes, at det er dejligt, at én af byens kendte tøjbutikker har mod på at flytte og udvide.

- Vi handlede tit i den gamle Thrane, og vi er også kunder hos Happy Hunting. Det er en lækker butik, og jeg glæder mig til, at den får endnu mere plads, siger Eva Møller Johansen.,

Den første Happy Hunting butik blev åbnet på Torvet i Haderslev i 2013.

I 2017 åbnede endnu en Happy Hunting på Storetorv i Aabenraa.

I foråret 2018 blev Haderslev-butikken flyttet til Gravene 22 c lige midt i centrum.

Thrane, der blev grundlagt af Birthe Thrane i 1988, var gennem mange år én markant butik i gågaden, og der kom kunder fra et stort opland for at handle i butikken.

Birthe solgte butikken i 2016 for at gå på efterløn Hun er i dag frivillig hos Haderslev Butikker, hvor hun blandt andet står for at udsmykke tomme butiksvinduer.

Happy Hunting holder igen flyttedag til gågaden,  Den glade nyhed er nu offentliggjort i vinduet hos det gamle Thrane tirsdag.  Happy Huntning driver desuden en webshop af samme navn. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce