Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ægtepar fra Kolding har købt Belvedere-bygninger: Åbner butik med brugskunst og retro-ting

Stephanie Buhl og hendes mand Peter Buhl åbner 10. oktober en brugskunstbutik ved siden af Belvedere Grill, der ligger på Hovedvejen mellem Horsens og Hedensted. Normalt bruger hun ikke briller, men en hornhindebetændelse gjorde det nødvendigt den dag avisen kiggede forbi. Foto: Morten Pape
Ægteparret Peter og Stephanie Buhl fra Binnerup ved Kolding har købt Belvedere Grill og de nærliggende bygninger. Disse bygninger er ved at blive renoveret forud for åbningen af brugskunstbutikken "Jagt & Hjem". Grillen kører for sin del uændret videre.
Annonce

Hedensted: 1. september overtog ægteparret Stephanie og Peter Buhl fra Binnerup ved Kolding Belvedere Grill samt de nærliggende bygninger, der er beliggende på Hovedvejen mellem Hedensted og Horsens. Og det er i netop disse bygninger, at der først og fremmest sker ændringer under det nye ejerskab, idet grillen blot kører uændret videre under den forpagtningsaftale, som den daværende ejer Gunnar Kristensen indgik med Bjarne Malund fra Løsning i starten af 2020. Ægteparret er i fuld gang med renoveringen af bygningerne, så de 10. oktober kan slå dørene op til brugskunstbutikken "Jagt & Hjem", som Stephanie kommer til at stå for.

Annonce

Grill og lejlighed

Bygningskomplekset inkluderer også en lejlighed, som også er lejet ud, så de nye ejere har fået to månedlige huslejer med i købet.

Peter Buhl er fjernvarme-rørsmed og har i den forbindelse kørt en del mellem Hedensted/Løsning og Horsens til og fra diverse fjernvarme-opgaver. Dermed har han ret ofte kørt forbi Belvedere-rastepladsen og opdagede på et tidspunkt, at hele bygningskomplekset inklusive grillen var sat til salg. Det faldt sammen med, at hustruen Stephanie havde sagt sit job op efter syv år som ansat hos en konservator i Vejen. Hun pønsede i første omgang på at blive selvstændig med renovering af allerede monterede jagttrofæer, men det viste sig svært, da den niche er meget lidt kendt. I stedet opstod idéen med at lave en butik med både nyt og gammelt brugskunst, møbler og retro-ting i bygningerne ved Belvedere-grillen.

Annonce

Udlejning af trofæer

- Men det skal stadig være jagt-relateret med salg og udlejning af jagttrofæer og salg af skind med videre. Derfor har vi også valgt at kalde butikken for "Jagt & Hjem", siger Stephanie Buhl, der også ser mange andre muligheder med butikken.

33-årige Stephanie Buhl fra Binnerup ved Kolding bliver den daglige bestyrer af "Jagt & Hjem" på Hovedvejen 130 mellem Horsens og Hedensted. Foto: Morten Pape

- Det kunne da være interessant at få nogle ting fra lokale designere i kommission, og så tænker jeg da også, at pladsen foran butikken vil være oplagt til ting som salg af sæsonfrugt, juletræssalg og bagagerumsmarked, siger hun.


Det hele er nyt for os begge to, så det er på én og samme tid både spændende og skræmmende, men vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op.

Stephanie Buhl, bestyrer af "Jagt & Hjem" ved Belvedere Grill


- Det hele er nyt for os begge to, så det er på én og samme tid både spændende og skræmmende, men vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op, siger Stephanie, der selv laver ting til butikken. Indtil videre lamper og trærødder.

Her kan den 33-årige kvinde trække på sin erfaring som dekoratør hos Føtex i Aabenraa.

Peter Buhl har også lidt brancheerfaring at trække på, idet han er en del af ejerkredsen bag Frederiks Pølsevogn i Kolding.

Retrolamper og jagttrofæer er en del af sortimentet i den nye brugskunstbutik ved siden af Belvedere Grill. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce