Annonce
Holstebro Onsdag

Direktøren bag familievirksomhed hyldes

Da Danmark lukkede ned, havde direktør Uffe Hardam ikke en kriseplan klar. Den fik han dog gjort klar i løbet af natten, og nu hyldes han for at være en af tre inspirerende ejerledere i Midt- og Vestjylland. Arkivfoto: Christian Heegaard Kongsøre
Annonce

Holstebro: Blandt en lang række danske virksomheder med dygtige ejerledere i spidsen har en jury nu udvalgt tre ejerledere fra Midt- og Vestjylland, der kan være med til at inspirere dansk erhvervsliv i en vanskelig tid for mange.

Det skriver PwC, Nykredit og Dansk Erhverv, som sammen uddeler Årets Ejerleder 2020, i en pressemeddelelse.

En af de tre ejerledere er Uffe Hardam, der i 2002 overtog virksomheden, Kirstine Hardam A/S, fra sin mor.

Virksomheden har siden 1980 leveret stomiprodukter og hjælpemidler til patienter, hospitaler og andre offentlige institutioner.

"Da Danmark blev ramt af COVID-19, havde Uffe Hardam ingen kriseplan klar, men det blev der lavet om på henover natten, og næste dag blev alle medarbejderne kaldt sammen og fik informationer om, hvordan virksomheden ville gribe den uforudsigelige fremtid an. Kunderne blev ringet op og blev involveret i processen," lyder det i meddelelsen.

Kirstine Hardam A/S fik mange ordrer under coronakrisen, men ved blandt andet at indføre limits på ordreniveau sørgede virksomheden for, at der var produkter nok til alle kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce