Annonce
Holstebro Onsdag

Plejevirksomhed trækker lod om gaver og giver chokolade

Hver dag i december vil der frem til juleaften blive trukket lod om gaver fra sponsorer. De heldige vindere findes blandt Kær.dks borgere i Holstebro, Lemvig, Skive og Struer. Pressebillede
Annonce

Holstebro/Struer/Lemvig: Der bliver ikke en julefrokost i år hos plejevirksomheden, Kær Pleje og Omsorg. Men det skal ikke ødelægge julestemningen.

Særligt mange ældre er isoleret til jul grundet pandemien, og Kær.dk ønsker derfor at sprede juleglæde i december.

Plejevirksomheden vil hver dag i december - indtil juleaften - trække lod blandt de mange kalendergaver, som deres sponsorer har givet.

Det oplyser Kær.dk i en pressemeddelelse.

De heldige borgere blive udtrukket i Holstebro, Lemvig, Skive og Struer. Det er de byer, hvor virksomheden er privat leverandør.

Yderligere er plejevirksomhedens borgere blevet forkælet med en chokolade-julekalender. Det gør Kær.dk i samarbejde med TKC Mad.

Under normale omstændigheder ville Kær.dk afholde et stort bankospil eller et amerikansk lotteri i forbindelse med sin julefest. De mange sponsorer, som normalt gerne vil bidrage med gevinster, har været med på idéen om en pakkekalender, lyder det i meddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce