Annonce
Holstebro Onsdag

Spil nat-badminton med selvlysende bold

Nadminton er badminton i mørke med selvlysende bane og bold. Det er en af de mange sommer-aktiviteter i Skave. Foto: DGI
Masser af aktivitet i uge 32 i multihallen i Skave som en del af kommunens sommer-aktiviteter for børn og unge
Annonce

Skave: Natminton, hvor både bolden og banen er selvlysende, når der spilles badminton i mørke.

Det er en af de spændende aktiviteter, når det den første uge i august er masser af aktivitet i Skave & omegns Multihus.

- Der er masser af aktiviteter for børn og vi håber at mange dukker op, siger Henny Hedegaard Jensen fra Aktivitetsudvalget.

Mandag inviteres til lasergame, hvor der skydes med laserstråler. Pressefoto

Målgruppen er børn og unge mellem 6 og 17 år. De mange aktiviteter gennemføres med støtte fra Børne- og Undervisningsministeriets pulje til sommerferieaktiviteter for børn og unge i Holstebro Kommune, og flere af dem kræver tilmelding.

Annonce

Lasergame

Der startes ud mandag med et kæmpe lasergame – udendørs, hvis vejret tillader det, og ellers rykkes det ind i hallen.

- Mandag kan man også lære at lave pizzaer af Skaves egen pizzamand – og man må selvfølgelig gerne spise den bagefter, fortæller Henny Hedegaard Jensen.

Mandagen slutter af med en sjov gang bumperball.

Annonce

Håndbold-profiler

Tirsdag er der bolddag, hvor man kan træne med Søren Nørgård, der tidligere har spillet for TTH, Lemvig, Skive og Mors-Thy, og Sofie Lund Nielsen, der har spillet for TTH, Horsens og stadig spiller for Bjerringbro.

Håndboldprofilen Søren Nørgaard er med til at træne håndbold tirsdag. Arkivfoto: Morten Stricker

Hvis vejret er til det, foregår det ude på Skaves nye beachhåndboldbane – ellers inde i hallen.

Hvis håndbold ikke lige er noget, kan man prøve "Mega bordfodbold" også kendt som human football, som er bordfodbold i menneskestørrelse. Der vil også være mulighed for andre boldspil.

Annonce

Fisketur og kunstværk

Onsdag er der både mulighed for at fiske og for at være kreativ. Holstebro og omegns Fiskeriforening viser, hvordan man laver fluebinderi – bagefter går turen til en fiskesø. Der vil være kreative aktiviteter med træ, sten og andre materialer og mulighed for at sy sit eget net eller mulepose. Kun fantasien sætter grænser.


Børnene kan tage forældrene med til fællesspisning, inden der skal festes med vennerne de næste par timer

Henny Hedegaard Jensen, koordinator


Torsdag kan man være kunstner for en dag sammen med Cathrine Lervig og Lotte Kjær fra Dansk Talent Akademi. Der skal i fællesskab laves et kunstværk, og deltagerne vil besøge Skave Nedbrydning for at finde diverse dippedutter til kunstværket. I hallen vil der samme dag være sjov og spring med Kristoffer Trabjerg Madsen, som er kendt fra Holstebro-egnens rep-hold. Alle børn og unge er velkommen uanset alder og niveau.

Annonce

Diskotek og fællesspisning

Fredag spilles natminton, og om aftenen er der børnedisco, og inden er der mulighed for at få sat håret og lavet negle inden festen. Efterfølgende kan man hjælpe med at pynte bordene til fællesspisning om aftenen, eventuelt med et tema. Klinik AL og den lokale frisør vil hjælpe med både hår og negle.

Fredag aften er der fællesspisning.

- Børnene kan tage forældrene med til fællesspisning, inden der skal festes med vennerne de næste par timer. Der vil være god musik, seje dansemoves og sjove konkurrencer, fortæller Henny Hedegaard Jensen.

Annonce

Spil op ad væggen

Alle fem aktivitetsdage kan man prøve Multihusets nye ”Lu Interactive Playground” med masser af sjove spil. Det spilles op ad hallens vægge – og når man spiller det, føles som at være en del af et rigtigt computerspil. En aktivitetet, alle kan være med. Hvis vejret er godt, vil der være vandsjov udenfor – så husk at medbringe badetøj og håndklæde, lyder opfordringen fra multihallen.

Der er oversigt over alle sommeraktiviteter på holstebro.dk/sommer. Heraf fremgår også, hvilke aktiviteter, der kræver tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce