Annonce
Holstebro Onsdag

Vestforsyning sætter pris på Natasjas initiativ

21-årige Natasja Espersen er som modtager af Vestforsynings Initiativpris blevet en stor anerkendelse og 25.000 kroner rigere. Hun får prisen for sin indsats som koordinator for Dansk Talentakademis Campus. Foto: Jens Bach
Den unge ildsjæl, Natasja Espersen, anerkendes for sin indsats som koordinator for Dansk Talentakademis Campus ved at modtage Vestforsynings Initiativpris, og der følger 25.000 kroner med prisen.

Holstebro: - Lige da Natasja blev ansat, blev campus bygget - og denne lidt kolde betonbygning blev både hyggelig og et hjemsted for over 40 unge mennesker på grund af hende. Det er Natasja, der får tingene til at glide og gør Campus til et sted, der fungerer for alle elever som ansatte. Det er Natasja, der er campus.

Sådan lød det blandt fra Dansk Talent Akademis leder, Lene Bonde, der indstillede 21-årige Natasja Espersen til Vestforsynings Initiativpris.

Det oplyser forsyningsselskabet i en pressemeddelelse.

Det er Vestforsynings bestyrelse, der hvert år uddeler initiativprisen til en ildsjæl, en forening eller en klub, der har ydet en helt særlig indsats til gavn for hele lokalområdet.

Natasja Espersen får prisen for sin indsats som koordinator for DTA Campus.

For den unge prisvinder er det en overvældende anerkendelse.

- Det er helt ubeskriveligt. Det betyder, at det har givet pote og motiverer til at gøre det lille ekstra, og det vil jeg helt sikkert også gøre i fremtiden. Mit arbejde var i høj grad noget, der foregik bag facaden, så at der er blevet lagt mærke til det på den her måde er vildt fedt, siger Natasja Espersen.


Mit arbejde var i høj grad noget, der foregik bag facaden, så at der er blevet lagt mærke til det på den her måde er vildt fedt.

Natasja Espersen, prismodtager


Natasja Espersen var elev på Dansk Talent Akademis danselinje, inden hun i januar 2018 blev fuldtidsansat som koordinator på DTA Campus, hvor hun udover at være boligkoordinator, driftsansvarlig og projektleder også stod for arrangementer og ture ud af huset.

Mere om initiativprisen

En nomineret til Initiativprisen kan for eksempel være:

Up-coming talenter i kommunen med potentiale og initiativ - En lokal initiativtager med et drive ud over det sædvanlige.

Ekstraordinære projekter, der i særlig grad gavner fællesskabet i området.

Initiativer, som i løbet af året har gjort en ekstra forskel.

Vestforsyning uddelte Initiativprisen for første gang i 2019.

I dag læser Natasja Espersen HF, mens hun underviser i styrke og dans på DTAs Musical & Teaterlinje, og Kometerne på Balletskolen i moderne dans. Hun håber, der venter en fremtid for hende som underviser på talentakademiet.

Imens vil hun bryste sig af anerkendelsen, og hun lover at gøre godt brug af den medfølgende pengepræmie fra Vestforsyning på 25.000 kroner.

- Jeg er ved at starte en klimagruppe, så måske skal pengene investeres i grøn omstilling. Ellers er prisen den ultimative anbefaling for det ufaglærte arbejde, jeg udførte på DTA, og det kan jeg da helt sikkert bruge i fremtiden, siger Natasja Espersen.

Annonce

Belønner det ekstraordinære

Vestforsynings bestyrelse glæder sig over at kunne hædre en ildsjæl som Natasja Espersen med prisen.

- I år går prisen til en, der af egen interesse har flyttet en hel institution, og som har leveret en hel ekstraordinær indsats, der bidrager positivt til talentarbejdet i Holstebro Kommune, siger Nils Ulrik Nielsen, der er bestyrelsesformand for Vestforsyning.

Han understreger, at det er præcis den type indsats, selskabet gerne vil hædre med initiativprisen.

- Vi ønsker at være en del af hele kommunen og understøtte alt det, der understøtter de fantastiske arrangementer og tiltag drevet frem af ildsjæle, som foregår rundt omkring, tilføjer formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Annonce