Under Klippen. Det plejer at være fisk, som Under Klippens chefkok excellerer i, men på årets julemenu har han tryllet med Martin Daasbjergs ænder fra Vinderup.
Holstebro Onsdag
Ismail kan bare noget med ænder
Annonce
Annonce
Mest læste
-
Ung kvinde fra Holstebro druknet i Mexico
-
Snart-pensionist Palle ville ikke bare vise sig frem - han ville vinde: Sådan gik hans farvel
-
Lokale talenter er blevet konkurrenter: - Josefine og Rikkes tilfælde bliver særligt møde
-
Fik du spoleret søndagshyggen, da strømmen pludselig gik?
-
Du kommer langt for pengene: Sommerhusene på disse kanter er nogle af de billigste i landet
Annonce
Seneste nyt
-
X-factor-Azilda udgiver ny musik med opfordring: - Gemmer du dit sande jeg?
-
Ét indbrud lykkedes - et andet gik i fisk: Julepynt, gasgrill, chokolade...
-
Enderleit begynder at føle sig hjemme i Tyskland
-
Marie er en af Holstebros nye ambassadører: Hun ved allerede, hvad hun vil sætte fokus på
-
Unge fra Holstebro skal være med i 'unikt musikprojekt'
-
Forsøgte at stjæle iPhone - nu risikerer han udvisning
-
Beboere alarmerede selv brandvæsnet: Udhus brændt ned i nat
Annonce