Annonce
Det med at åbne den mousserende vin med sabel er noget, der hitter, men gimmicken kræver, at udøveren er "rimelig ædru", som Paul Hancock udtrykker det. - Flasken skal være kølet ned inden åbningen. Tag den ud af køleskabet et kvarters tid før, så den ikke er iskold. Find samlingen på flasken, der, hvor den er stærkest, og vend samlingen opad i hånden og før kniven langs flasken op mod proppen, forklarer Paul Hancock, der her lykkedes med sabelåbningen ude foran forretningen i første forsøg. Foto: Morten Stricker
Holstebro Onsdag

Vinhandler: Tre gange i løbet af den 31. december bør man drikke et glas bobler

Paul Hancock, der driver Estate Wine i toppen af Nørregade i Holstebro, drikker selv bobler til frokost, til dronningens nytårstale, og når midnatsklokkerne slår nytårsaften, og han anbefaler sine kunder at følge hans eksempel.
Annonce
  • Champagne_01
    Det med at åbne den mousserende vin med sabel er noget, der hitter, men gimmicken kræver, at udøveren er "rimelig ædru", som Paul Hancock udtrykker det. - Flasken skal være kølet ned inden åbningen. Tag den ud af køleskabet et kvarters tid før, så den ikke er iskold. Find samlingen på flasken, der, hvor den er stærkest, og vend samlingen opad i hånden og før kniven langs flasken op mod proppen, forklarer Paul Hancock, der her lykkedes med sabelåbningen ude foran forretningen i første forsøg. Foto: Morten Stricker
  • Champagne_04
    - Hvis man går ind til en vinhandler, kan man få en anbefaling til, hvad man skal købe, siger Paul Hancock, der elsker at vejlede sine kunder. - Og så undgår man at blive skuffet. Og man skal jo ikke være skuffet nytårsaften, tilføjer vinhandleren. Foto: Morten Stricker
  • Champagne_06
    Paul Hancock har en nytårsaften for nogle år tilbage sammen med venner arrangeret en nytårsmiddag, hvor der blev drukket champagne og mousserende vine hele aftenen igennem. - Vi fik syv forskellige slags bobler, og det var en kæmpe fornøjelse, fortæller vinhandleren. Hvis man har tænkt sig at prøve konceptet af derhjemme, råder han dog til, at man skal være mere end to personer, når der skal tages hul på så mange flasker bobler. Foto: Morten Stricker
  • Champagne_07
    - Prøv at dufte til den mousserende vin, inden du drikker den og se på de mange bobler i glasset, råder Paul Hancock, der her har fået en spansk cava - Segura Viudas, som hans forretning sælger for lige knap 130 kroner, i glasset. Foto: Morten Stricker
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nu kan du få 25.000 kroner til din grønne idé

Holstebro Onsdag

Fra Viborg til Holstebro: Tina er ny uddannelsesleder på VIA

Holstebro Onsdag

Forårsudstilling i kulturhuset

Holstebro Onsdag

Der er kun to-tre kilometer mellem skolerne, men politisk er de milevidt fra hinanden: Se her, hvordan eleverne stemte på dit barns skole

Holstebro Onsdag

Sergent-par åbner egen forretning - som de ikke skal leve af

Holstebro Onsdag

Første gang Lenette satte sine ben i børnehaven, var hun i jobtræning - nu skal hun lede det hele

Holstebro Onsdag

De tilbyder mange forskellige behandlinger - men lider lidt under at for få kender til dem

Annonce