Annonce
Holstebro Onsdag

Vinhandler: Tre gange i løbet af den 31. december bør man drikke et glas bobler

Paul Hancock, der driver Estate Wine i toppen af Nørregade i Holstebro, drikker selv bobler til frokost, til dronningens nytårstale, og når midnatsklokkerne slår nytårsaften, og han anbefaler sine kunder at følge hans eksempel.
Det med at åbne den mousserende vin med sabel er noget, der hitter, men gimmicken kræver, at udøveren er "rimelig ædru", som Paul Hancock udtrykker det. - Flasken skal være kølet ned inden åbningen. Tag den ud af køleskabet et kvarters tid før, så den ikke er iskold. Find samlingen på flasken, der, hvor den er stærkest, og vend samlingen opad i hånden og før kniven langs flasken op mod proppen, forklarer Paul Hancock, der her lykkedes med sabelåbningen ude foran forretningen i første forsøg. Foto: Morten Stricker
Annonce

Annonce
Annonce
Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Annonce

Annonce