Annoncørbetalt indhold

Når parforholdet er blevet til en familie fabrik

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af thepraxis.dk

At blive forældre er en af livets største omvæltninger. Selvom familielivet primært er skønt og fyldt med kærlighed, så kan det også medføre mange rigtig svære perioder.

Når parforholdet er blevet til en familiefabrik, så kan man miste evnen til at passe på hinanden. Hvis alt fokus går på arbejde, børnene og alt det praktiske, hvordan genskaber man så båndet til sin partner?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Husk at pas på parforholdet

Selvom der nu er børn i huset, som skal passes på, så husk at I stadig har et ansvar for også at pleje jeres parforhold. I er ikke kun forældre, I er også hinandens partnere.

Især hvis det er første gang, at I bliver forældre, så kan opmærksomheden på parforholdet dale drastisk, fordi man sætter alt fokus på den lille nye.

Man kommer til at flytte fokus fra at være en god kæreste eller ægtefælle til at være en god forældre. Men det ene udelukker ikke det andet.

Hvis du savner din partner i familielivet, så kan parterapi København være en god løsning.

Genfind hinanden til parterapi i København

At stå i en forældrerolle sammen er en rigtig svær ting. Før barnet har jeres parforhold handlet om intimitet, kærlighed og fællesskab til hinanden. Nu er I forældre og jeres relation handler nu mere end noget andet om praktisk teamwork.

Dette er en krævende tid, hvor I begge kan have gavn af at komme til parterapi i København.

Parterapi i København hos The Praxis har mange års erfaring med diverse former for knas i forholdet og familielivet.

Til parterapi i København kan I lære at genfinde gnisten i jeres parforhold og lysten til hinanden, selvom der er gået familiefabrik i den derhjemme.

Dediker tiden til jer selv

Parterapi i København er en fantastisk ide for jer som nybagte forældre.

Når der går børn og arbejde i hverdagen, hvornår finder man så tiden til hinanden? Kom til parterapi i København hos The Praxis og skab rum og tid, hvor I kan komme hinanden nær.

Til parterapi er det udelukkende jeres relation, som sættes i fokus. Her har I en time sammen med en uddannet terapeut, som kan sætte fundamentet for en god samtale om jeres behov og ønsker i parforholdet.

Det er for eksempel ikke unormalt, at man oplever komplikationer i ens sexliv, når man lige er blevet forældre. Her kan det være hjælpsomt at snakke med en Sexolog København, som kan hjælpe med at få jeres sexliv tilbage på dagsordenen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Metrotog kører igen efter problemer

Mest læste

Annonce