Annoncørbetalt indhold

Skrædder-revolutionen er i gang

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af mond.com

Før i tiden var alle jakkesæt skræddersyede, og derfor fremstillet specifikt til dén person, der skulle bruge det. Så kom industrialiseringen og dermed også masseproduktion af fabriksfremstillet beklædning. Jakkesæt fra manufakturfabrikkerne var (og er) billigere end de skræddersyede, men pasformen er derfor ikke altid den helt rigtige.

Der er heldigvis håb for dig, der drømmer om at finde et skræddersyet jakkesæt København.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jagten på den gode pasform

Ikke nok med at skræddersyede jakkesæt kostede flere penge, så krævede de også en dygtig skrædder. Det er endnu en grund til, at skræddersyet beklædning primært havde et mere eksklusivt publikum.

Du kan naturligvis møde fysisk op hos skrædderen og få taget mål til dit nye jakkesæt København. Der er givetvis stadig mange, der sætter pris på et regulært møde med deres skrædder. Men hvad, hvis du har fået anbefalet en rigtig god skrædder i København, f.eks. MOND OF COPENHAGEN, men selv bor i Lemvig? Så bliver det pludselig rigtig besværligt.

Hvad gør du så? Går på jagt efter den rette pasform hos de lokale manufakturbutikker, eller dropper du tanken om at klæde dig elegant og skræddersyet?

Jakkesæt København: Revolutionen er brudt ud

Ingen af delene er nødvendige. Den industrielle revolution muliggjorde masseproduktion af tøj, herunder jakkesæt København. Og i dag er det blevet muligt at bestille dit nye skræddersyede jakkesæt København online takket være den igangværende IT-revolution. MOND OF COPENHAGEN taler sågar om en "tailoring revolution"!

MOND OF COPENHAGEN har lanceret et online tilpasningsværktøj, de kalder SmartFit. Når du har oprettet en konto hos MOND OF COPENHAGEN, har du adgang til et grundlæggende sortiment af skabeloner, som du kan justere på tusinder af måder.

Skab dit eget look med MOND OF COPENHAGEN

Der er intet masseproduceret over et jakkesæt København fra MOND OF COPENHAGEN. Skabelonerne er blot grundlaget for et jakkesæt, som du selv kan tilpasse efter alle ønsker.

Dit jakkesæt bliver syet ud fra dine personlige mål, som er knyttet til din konto, så snart du har oprettet den. Og med skabelonen som grundlag kan du vælge, tilvælge eller ændre en lang række detaljer som enkelt/dobbeltradet, med/uden opslag, lommer, knapper, syninger og meget mere.

Alle detaljer kan ændres, som du ønsker. Der er så mange kombinationer, at du efter al sandsynlighed aldrig kommer til at møde en person i et jakkesæt København, der er fuldstændigt magen til dit.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Metrotog kører igen efter problemer

Mest læste

Annonce