Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fra liebhaveri til almindelige huse i vandkantsdanmark: Benedikte vil være ejendomsmægler for alle

Fra årsskiftet er Benedikte Brechmann klar til at formidle huse til nye og gamle kertemindere gennem sit eget ejendomsmæglerfirma. Foto: Malena Rønnow
En personlig tilgang skal være særkendet i Benedikte Brechmanns nystartede ejendomsmæglerfirma. Hun er gået i gang fra årsskiftet med en tom kalender og drømmen om at sælge huse i Kerteminde kommune, som hun kender særdeles godt.

Kerteminde: For nylig rundede Kerteminde Kommune indbygger nummer 24.000. Flytter man til kommunen, skal man i sagens natur finde et hus, og ejendomsmægler Benedikte Brechmann melder sig nu klar til at formidle boliger til både nuværende og kommende kertemindere.

Hun har nemlig sagt sit job op hos Thobo-Carlsen & Partnere, der specialiserer sig i liebhaverboliger og har etableret sit eget ejendomsmæglerfirma fra sit og kærestens hjem i Bregnør.

- Mine kunder inviterer mig ind i deres hjem. Så synes jeg kun, at det er fair, at de bliver inviteret ind i mit hjem, fortæller hun.

Annonce

Idéen til at starte eget firma begyndte med ønsket om at ville arbejde med andre boliger end de liebhaverboliger, der er Thobo-Carlsens spidskompetence - og ønsket om at kunne agere selvstændigt, så kunderne kan få den bedst mulige service.

- Det er både almindelige huse og sommerhuse, jeg håber på at arbejde med, men der bliver nok kælet lidt mere for detaljen, og det personlige vægter højt for mig. Samtidig kan jeg vende skuden hurtigt uden, at jeg skal have lov af en chef eller et centralt kontor.

Jeg har nul aftaler, men det glæder jeg mig til at få. Jeg har ro i maven og sover godt om natten, for jeg er heller ikke interesseret i, at det vælter ind. Jeg vil gerne blive klogere og have tid til mine kunder.

Benedikte Brechmann

Tilbage til Kerteminde

Det var ikke tilfældigt, at valget faldt på Kerteminde, da Benedikte Brechmann og hendes kæreste skulle vælge deres hjem. Hendes familie har nemlig været medejere af Munkebo Kro i 15 år, og barndommens somre blev brugt i familiens bolig i Pax i Kerteminde.

Benedikte Brechmann har tilbragt mange timer i Kerteminde, da hun var barn og ung. Familien har nemlig bolig på Pax, og har været medejere af Munkebo Kro. Foto: Malena Rønnow

Nu skal iværksætterdrømmen udleves fra en landejendom i Bregnør.

- Jeg har nul aftaler, men det glæder jeg mig til at få. Jeg har ro i maven og sover godt om natten, for jeg er heller ikke interesseret i, at det vælter ind. Jeg vil gerne blive klogere og have tid til mine kunder.

Benedikte Brechmanns kæreste er selv ejendomsmægler, og hun bliver ofte spurgt, om det betyder, at de skal arbejde sammen i hendes firma senere.

- Det skal vi bare ikke! Man skal også have noget at fortælle hinanden, når man kommer hjem. Han trives, der hvor han er - de er nogle drenge, der arbejder tæt sammen - og jeg går efter det her, griner hun.

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Foredrag med kulturredaktør Anette Hyllested

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kirsten Holm fortæller fra sin barndom i Grænselandet

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny særudstilling på Johannes Larsen Museet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Debat: Fremtidens løsning for vores skrantende lille planet

Kerteminde Ugeavis

Kom-og-prøv SUP, havkajak og crawl

Kerteminde Ugeavis

Jorden er fuld af guld og skatte: Her er de tre vildeste fund i 2021

Kerteminde Ugeavis

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

Kerteminde Ugeavis

Galleri Milo tilbyder corona-venlige besøg til dig og dine venner

Kerteminde Ugeavis

Kan ikke undvære papiravisen: Vibeke og Claus er trofaste læsere siden 1971

Kerteminde Ugeavis

Kæmpe hul i baghaven er led i en stor plan: Nu mangler Alex og Vera bare regnen

Kerteminde Ugeavis

Gode Gerninger i Kerteminde Kommune hjælper børn i Syrien

Kerteminde Ugeavis

Se de vilde forvandlinger: Christina hjælper dig af med en kvart meter af dit hår til en god sags tjeneste

Kerteminde Ugeavis

Et liv på forventet efterbevilling

Annonce