Annonce
Kerteminde Ugeavis

Bregnør Bygs strategi skaber overskud: Ja tak til de små privatkunder - nej tak til storbyggeri

Otto Hansen blev udlært tømrer i 1975 og stiftede Bregnør Byg ApS kort efter. Privatfoto
Bregnør Byg ApS har netop leveret et regnskab med plus på bundlinjen. Firmaets strategi er at tage de opgaver, der ikke er for store og uoverskuelige. Derfor byder tømrervirksomheden aldrig ind på større licitationer, men foretrækker små private kunder.
Annonce
Annonce

Vinduesudskiftning giver flere opgaver

Bregnør Byg ApS kører primært i lokalområdet og har blandt andet skiftet vinduer ud for Boligforeningen Grønløkken i Kerteminde. Derudover har firmaet haft en del tømrer - og snedker - og renoveringsopgaver.

Blandt andet har firmaet totalrenoveret præstegården i Kerteminde indvendigt.

- Vi klager ikke, understreger Otto Hansen og fortæller, at alle i branchen generelt har noget at lave i øjeblikket.

- Hos os prøver vi at finde de opgaver, der passer i vores regi, og som vi kan overskue, og som ikke er for store.

- Vi vil hellere have de mindre opgaver og holder os derfor fra licitationer, for det er svært for os at tjene penge på dem. Dem lader vi de store om at tage. Vi vil hellere ud til de små private, understreger han.

Firmaet har et godt samarbejde med Velfac Vinduer og skifter derfor en del vinduer.

- Mange gange kan der så følge lidt ekstra med, når vi kommer ud til kunderne for at skifte deres vinduer, fortæller Otto Hansen.

Annonce

Fuld ordrebog

Selv om Danmark i nogle måneder lukkede ned for at mindske corona-smitten, formåede Bregnør Byg ApS at holde den kørende.

- Vi havde nogle opgaver, hvor vi ikke skulle så meget ind til folk, men kunne holde os på tagene og lave nogle carporte, forklarer han.

- Men det er klart, at vores telefon ringede ikke så meget i den periode, så de opgaver, vi havde, var nogle, vi havde i ordrebogen.

Otto Hansen er lige blevet 65 år. Han blev udlært tømrer i 1975 og etablerede nogle år efter sit eget firma.

Hans søn, Henrik Hansen, er nu også kommet med i firmaet.

- Så må vi se, om han synes, at han skal køre firmaet videre, og hvad der er det rigtige i hans regi. Nu er jeg jo ved at være oppe i årene, så vi er ved at finde ud af, hvad der skal ske, men det er helt op til ham, hvad han og hans familie synes, er det rigtige for ham.

Munkebo: - Vi har haft nogle gode opgaver, hvor vi har tjent nogle penge, og så har vi sparet lidt på omkostningerne, fortæller Otto Hansen, der er medindehaver af Bregnør Byg i Munkebo.

Virksomheden har i regnskabsåret 2019 øget sit overskud fra 25.137 kroner til 167.839 kroner før skat. Det fremgår af det regnskab, som firmaet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Sidste år steg formuen i virksomheden fra 441.148 til 575.952 kroner.

- Det er mine folk, der har været med til at få det til at give de resultater, understreger Otto Hansen og fortæller, at tømrervirksomheden har fem ansatte - fire tømrere og en lærling.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Et godt råd

Annonce