Annonce
Ugeavisen Kolding
58-årig kok med mere end 40 års erfaring har opskriften på den perfekt kogte danske kartoffel
Ugeavisen sætter i en artikelserie spot på en række af Koldings køkkenchefer for at snakke med dem om mad og deres passion. I denne uge er det Tom Forsberg, der er køkkenchef og medejer på Restaurant Marinaen, vi lærer bedre at kende.
Annonce
Mest læste
-
Nyt spisested på vej: Byder på autentisk italiensk madoplevelse i velkendte lokaler
-
Slikmekka flytter fra midtbyen: - Gågaden er ikke så attraktiv for os
-
Han startede som ungarbejder for 15 år siden: Nu skal Søren sikre succes hos café i midtbyen
-
Kendt eventsted flytter og får sit gamle navn igen: Meget mere plads til fester og stand up
-
Udvidelse af cocktailbar i midtbyen lader vente på sig: - Vi gør noget ekstra, når vi åbner
Annonce
Seneste nyt
-
12-årige Jana er Årets Holdkammerat: Vinder 50.000 kroner og hædres på landsdækkende tv
-
Slikmekka flytter fra midtbyen: - Gågaden er ikke så attraktiv for os
-
Kendt eventsted flytter og får sit gamle navn igen: Meget mere plads til fester og stand up
-
Husker du dem alle? Her er 16 billeder fra året, der er gået
-
Nyt spisested på vej: Byder på autentisk italiensk madoplevelse i velkendte lokaler
-
Brug for frisk luft efter den tunge julemad? Her er fem vandreture til din ferie
-
Udvidelse på 8000 kvm og Ikea er flyttet ind: Her er årets vigtigste ændringer i storcentret
Annonce