Annonce
Ugeavisen Kolding

1700 kvadratmeter stort fitness- og sundhedshus åbner i Kolding

Dennis Petersen (tv.) og Michael Seiger Kristiansen (th.) er de nye ejere af Fit&Sund, som forventer at kunne åbne helt i de nye lokaler i løbet af februar eller starten af marts. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Den 1. januar skiftede FysioDanmark Kolding officielt navn til Fit&Sund. Siden sommerferien har de nye ejere stået i spidsen for en gradvis gennemgribende renovering af det 1700 kvadratmeter store fitness- og sundhedshus.

Kolding: Fra den 1. januar har FysioDanmark Kolding, som har til huse på Saxovej, officielt skiftet navn til Fit&Sund. Det betyder, at stedet fremover kommer til at tilbyde en kombination af både fysioterapi, personlig træning og holdtræning, samt at det 1700 kvadratmeter store hus står over for en gennemgribende renovering, som stedets nye ejere allerede har skudt i gang.

- Vi overtog allerede tilbage i starten af juli, hvor vi også tog hul på de første ændringer, som blandt andet er omgivelserne her ved ankomst, som er blevet mere hyggelige, og hvor der også er mulighed for at sætte sig efter træning og få en kop kaffe eller lignende, siger Michael Seiger Kristiansen, som sammen med Dennis Petersen udgør det nye ejerskab.

Store dele af bygningen har allerede fået nye gulve, vægge er blevet brudt ned og flyttet, og i øjeblikket arbejder et hold af håndværkere på at få stedets helt nye fitness-afdeling, et væld af behandlingslokaler og tre nye holdsale, hvor der både vil være plads til almindelig træning og genoptræning, på plads.

Annonce

- Det er tanken, at det skal være et komplet fitness- og sundhedshus, hvor det både er muligt for atleter og for hr. og fru Danmark at komme og træne, men hvor det også er muligt at få hjælp til diverse skavanker eller skader. Det vil eksempelvis også være muligt at få hjælp fra en diætist, siger Michael Seiger Kristiansen.

Forventet åbning

Fit&Sund-kæden har tidligere været at finde i Bramdrupdam og blev i 2016 overtaget af Fitness1, som siden blev til Fitness World. De to nye ejere har dog troen på, at det denne gang kan lade sig gøre at drive huset.

- Vi har en rigtig god placering og gode faciliteter. Vi skal ikke ind og konkurrere med de andre kæder i byen, for vi tilbyder noget andet. Hos os får man nærværet og en bred faglig viden fra professionelle terapeuter og trænere, så man får et mere bredt perspektiv på sin sundhed og træning, siger Dennis Petersen.

Dennis Petersen og Michael Seiger Kristiansen har kendt hinanden siden 2005 og har flere Fit&Sund-huse rundt om i Jylland. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

De to nye ejere har arbejdet sammen siden 2005 og har i dag også Fit&Sund-huse i både Hedensted, Lystrup uden for Aarhus, Vejle og Horsens, og de to kommer derfor til at stå for den overordnede retning for kæden i Kolding.

- Vi har igennem de seneste år opbygget en erfaring for, hvad der virker, og hvordan tingene skal køres, men det kommer til at være den samme klinikchef og det samme personale, man kommer til at møde hernede. Vi har i øjeblikket cirka 16 fysioterapeuter tilknyttet, og så er vi desuden i gang med at ansætte flere nye folk, siger Dennis Petersen.

De to forventer, at den sidste del af renoveringen står færdig i midten af februar, hvor også stedets nye udstyr skulle være helt på plads.

- På grund af corona har det været lidt svært at få leveret det hele fra USA, men vi håber meget på, at vi kan åbne helt i løbet af februar eller starten af marts. Det kommer også lidt an på, hvordan restriktionerne ser ud på det tidspunkt, siger Dennis Petersen.

Om Fit&Sund

Den nye Fit&Sund i Kolding har til huse på Saxovej 12.

Åbningstiderne bliver hver dag fra 05.00 til 23.00.

Man kan vælge imellem flere forskellige former for abonnement, hvor et almindeligt et af slagsen koster 299,-. Man har mulighed for at tilkøbe hjælp fra personlig træner eller diætist, og så er det desuden også planen, at huset skal have tilknyttet psykologer og lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce