Annonce
Ugeavisen Kolding

Endnu flere padelbaner er på vej: - Padeltennis er jo en sportsgren i rivende udvikling

Bramdrupdam Sports- & Mødecenter har bestilt to udendørs padelbaner, der skal stå klar til brug 1. juli. Derudover kommer der en ny café og et nyt atrium-område i centret. Foto: Tolga Akmen/AFP/Ritzau Scanpix
Den 1. juli kommer der to padelbaner mere i Kolding, når Bramdrupdam Sports- & Mødecenter indvier to udendørsbaner, og der er mulighed for at udvide med flere baner på stedet.

Kolding: Det vælter frem med padelbaner i hele landet, og Kolding er en af frontløberne.

Nu kommer der to udendørsbaner mere efter, at Bramdrupdam Sports- & Mødecenter har besluttet at hoppe med på bølgen med padel, der er en blanding af tennis og squash. Den 1. juli skal de to padelbaner stå klar i den nordlige del af Kolding.

Padel Club, der var de første på banen i Kolding, fortalte i februar, at de vil udvide centret med syv nye baner, så der på C.F Tietgens Vej i alt er 13 baner. Derudover har KIF Padel Club bygget otte indendørs baner samt én udendørs opvisningsbane på Ambolten.

- Padeltennis er jo en sportsgren i rivende udvikling – ikke mindst i Kolding. Vores undersøgelser viser dog, at der stadig er et stort potentiale i Bramdrupdam, så derfor går vi i gang med to baner i første omgang, udtaler Otto Skak, der er direktør i Slotssøbadets Fond i en pressemeddelelse.

Fonden, der står bag blandt andet SlotssøBadet, overtog Bramdrupdam Sports- & Mødecenter i slutningen af 2020, og siden har anlægget gennemgået en større renovering, og nu investerer centret også i to padelbaner.

De to padelbaner bliver etableret udendørs i det aflukkede område mellem hallerne og mødecenteret, hvor der samtidig er ved at blive etableret en sportscafé i forhallen.


Padeltennis er jo en sportsgren i rivende udvikling – ikke mindst i Kolding. Vores undersøgelser viser dog, at der stadig er et stort potentiale i Bramdrupdam, så derfor går vi i gang med to baner i første omgang.

Otto Skak, direktør i Slotssøbadets Fond
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce