Annonce
Ugeavisen Kolding

Fiskeforretning har fået hacket sin facebookside: Jeg starter fra scratch igen

Kim Christiansens facebookprofil blev i starten af marts hacket, og der blev købt en række ulovlige annoncer i hans navn. Pengene for annoncerne har han siden fået erstattet af banken, mens facebookprofilen er blevet lukket. I mere end en måned har han efterfølgende kæmpet en forgæves kamp for igen at få kontrol over sin forretnings facebookside, men nu giver han op og starter forfra på det sociale medie, hvor han ellers har haft succes med især ja tak-tilbud til sine 3700 følgere. Privatfoto
I starten af marts blev Kim Christiansen fra Fisk Med Mere hacket på Facebook, og efter en lang og opslidende kamp for igen at få adgang til sin forretnings facebookside har han nu givet op og starter forfra.

Kolding: Det var en ubehagelig overraskelse, der ventede Kim Christiansen, da han 5. marts mødte ind på arbejde i sin fiskeforretning Fisk Med Mere på Haderslevvej.

Da han ville gå på Facebook, fandt han nemlig ud af, at hans private profil var blevet hacket, og at hackeren havde oprettet en række annoncer i hans navn. Annoncer, som kunne koste op til 2200 kroner om dagen, og som var imod Facebooks regler.

Kim Christiansens profil blev derfor hurtigt lukket af Facebook, og dermed stod han med et problem, som han i de følgende uger måtte erkende, at han ikke kunne løse.

Annonce

Med lukningen af Kim Christiansens private facebookprofil mistede fiskemanden nemlig også adgangen til sin virksomheds facebookside, hvor han i lang tid har haft succes med annoncering og ja tak-tilbud.

- Jeg er ret afhængig af min businesskonto, for jeg har ret stort held med at lave annoncer derinde. Men der er i øjeblikket kun en, som jeg har hyret til at stå for annonceringen, der har adgang til den, og han kan ikke få lov at overdrage rettighederne til mig, forklarer Kim Christiansen, som i en måneds tid har været i dialog med Facebook for at forsøge at få kontrol over sin side igen.

- Jeg kunne mærke, hvor frustreret jeg blev, for jeg blev ved med at løbe panden mod en mur. Så jeg måtte til sidst indse, at det løber ud i sandet, og jeg skal starte forfra.

Laver ny side

I denne weekend laver Kim Christiansen derfor en ny side for Fisk Med Mere og et opslag, hvor han opfordrer de cirka 3700 følgere på den gamle side til at skifte over. Han frygter dog, at det kommer til at blive en hård kamp at få lige så meget gang i den nye facebookside, som i den gamle.

- Jeg starter jo fra scratch igen, og jeg forsøger at få folk med over, men jeg kan jo for eksempel se på Radio Viva, som har oplevet det samme, at det tager lang tid at komme i gang igen, siger han.


Jeg kunne mærke, hvor frustreret jeg blev, for jeg blev ved med at løbe panden mod en mur. Så jeg måtte til sidst indse, at det løber ud i sandet, og jeg skal starte forfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce