Annonce
Ugeavisen Kolding

Iværksætter udfordrede HHX-elever på IBC

Alexander Krogh fra Bil Kompagniet udfordrede grundforløbseleverne på IBC's HHX-innovationslinje med en konkret case. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Otte år efter at Alexander Krogh dimitterede fra IBC Koldings HHX-innovationslinje, er han nu tilbage på IBC. Den 27-årige iværksætter, der til daglig ejer og driver brugtbilsforhandleren Bil Kompagniet på Seestbakke i Kolding, greb med det samme tilbuddet, da IBCs HHX-innovationslinje spurgte, om ikke han vil stille de nye udfordringer til IBC's HHX-grundforløbsklasser.

Her arbejdede grundforløbseleverne med forslag til, hvordan Bil Kompagniet kan kommunikere deres fokus på service og kvalitet ud til omverdenen via sociale medier og virksomhedens hjemmeside.

IBC's HHX-elever arbejder hvert år i grundforløbet for virksomheder, der stiller konkrete udfordringer, som de gerne vil have eleverne til at arbejde med. Det sker i forbindelse med introduktionen til faget innovation.

- Jeg har fået en utrolig vigtig indsigt i, hvordan der skal kommunikeres via de sociale medier - både hvis jeg vil ramme de unge førstegangskøbere, men også hvis jeg vil ramme et ældre segment. Det har været spændende at være den, der stiller udfordringerne, og jeg tager rigtig mange gode ideer, film og inspiration med mig hjem, siger Alexander Krogh.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Annonce