Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-virksomhed vil give butikker mulighed for at tælle kunder med overvågningsudstyr

- Vi ved godt, at detailhandlen er presset i knæ. Derfor er det også vigtigt, at det er et system, som man kan komme i nærheden af for penge, siger direktør Rune Wagnersen. Arkivfoto: Søren Gylling
AB Electric fra Kolding satser på at kunne gøre livet nemmere for mange butikker, som i denne tid skal sikre, at der ikke er for mange kunder indendøre på samme tid. Det vil virksomheden gøre ved at tilbyde overvågningsudstyr med tællefunktion.

Kolding: Teknik- og installationsvirksomheden AB Electric fra Kolding satser nu på et nyt produkt, der skal være med til at gøre livet nemmere for landets butikker. De tilbyder nemlig at levere og installere overvågningsudstyr med persontællere til butikker. Det skal være en hjælp til at sikre, at der ikke er for mange kunder indendøre på samme tid.

- Det er jo ikke alle butikker, som hverken kan tælle kunderne hele tiden eller gider bruge tid på det. Mange har glædet sig længe til at gense kunderne og vil meget hellere koncentrere sig om at give dem en god oplevelse, lyder det fra administrerende direktør Rune Wagnersen.

Overvågningsudstyret, der produceres af den internationale virksomhed Milesight, importeres af Kolding-virksomheden SecPro Sikring og leveres og installeres af AB Electric. Ved at tælle de kunder, som kommer ind i en butik, og de kunder, som igen forlader den, kan udstyret ved hjælp af beregninger af butikkens kvadratmeter programmeres, så en lille skærm eller lampe lyser enten grøn eller rød. Det kan desuden også kobles sammen med automatiserede døre, så det kun er muligt at gå ind i en butik, hvis der er plads.

Annonce

100 butikker på tre måneder

Forventningen er, at en lang række butikker i den kommende tid vil bestille overvågningsudstyret, og medarbejderne hos AB Electric står da også klar til at køre ud med det samme, lyder det fra Rune Wagnersen.

- Det sker jo også lidt baseret på en forudsigelse om, at det vil fortsætte længe. At restriktionerne nok er kommet for at blive. Vi regner med, at vi inden for de første tre måneder har installeret det i de første 100 butikker i Trekantområdet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Annonce