Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-virksomheder sender 50 kørestole til Afrika

Andy Philipp Gøttig, Martinsen, og marketingchef i Green Crop Farming Group, Diana Bollerup, har sendt de 50 kørestole afsted i en stor container, der også bliver fyldt med hospitalsudstyr og legetøj. Containeren forventes ankommet ultimo november. Foto: Thomas Windblad.
Annonce

Kolding: Svært handicappede mennesker uden ben og arme kan imødese en rigtig god julegave fra Kolding i år.

Det er rådgivnings- og revisionsfirmaet Martinsen i Kolding, der sammen med Kolding-virksomheden Green Crop Farming Group er fundet sammen om at give i første omgang 50 svært handicappede mennesker en kørestol.

- Vi er glade for, at vi har fået muligheden for at give et bidrag til dette formål og forventer, at kørestolene kan gøre en stor forskel i Afrika, siger statsautoriseret revisor og partner hos Martinsen, Andy Philipp Gøttig.

Andy Philipp Gøttigs samarbejdspartner er tidligere advokat Lars Bollerup, der selv har boet fem år i Ghana og fortsat driver tre virksomheder i Afrika.

- De socialt udsatte grupper får absolut ingen offentlig hjælp. De lever af at tigge på gaderne. Og det er helt uacceptabelt, at de mange internationale virksomheder ikke tager et socialt ansvar, siger Lars Bollerup.

Lars Bollerup er glad for, at Martinsen vil være med til at tage et socialt ansvar sammen med Green Crop Farming Group, der også driver et hospital, et børnehjem og en skole i Ghana.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce