Annonce
Ugeavisen Kolding

Live-musik, drinks og mad fra lokale restauratører: Borchs Gård danner ramme om moderne byfest

Det er restauratør Kristian Fogh (i midten) og Kolding IF, der står bag den nye og moderne byfest i Borchs Gård, som siden indvielsen i november primært været brugt til parkeringsplads. Men det bliver anderledes den 20. og 21. maj. Arkivfoto: Søren Gylling
I weekenden den 20. og 21. maj tages Borchs Gård for første gang i brug til et større arrangement efter den omfattende renovering sidste år.

Kolding: Den 20. og 21. maj bliver Borchs Gård omdannet til festplads, når Den Blå og KIF Fodbold inviterer til, hvad folkene bag selv kalder for moderne byfest, og hvor der i to dage er lagt op til både musik og masser af god mad på den centrale plads.

- Der bliver opsat fem forskellige madstande, hvor man kan få alt fra sushi og gourmet-hotdogs til burger og skaldyr, alt sammen fra forskellige lokale restaurationer, siger Kristian Fogh fra Den Blå og nævner foruden sit eget spisested blandt andre også Den Hvide Hest og Salsa Umami, som nogle af dem, man kan købe mad fra.

Foruden maden vil man også kunne få drikkevarer i form af alt fra fadøl og champagne til diverse cocktails, og så vil der være live-musik med blandt andet Johnny Madsen Jam og Bamse Jam.

Annonce

- Og så kommer vi til at have forskellige DJ's på også, så jeg håber meget, at der er mange studerende fra de forskellige uddannelser i byen, som har lyst til at kigge forbi til fredagsbar, siger Kristian Fogh.

Aktivitet for de yngste

Også for børnene sker der ting og sager til byfesten. KIF stiller nemlig en fodboldbane op, hvor der både bliver delt gratis sodavand og muleposer ud til børnene, ligesom der også vil være flere spillere fra Brizzes Akademi, som drives af den lokale Brian "Brizze" Mengel, som er kendt for sine YouTube-videoer med fodboldtricks.

- Der kommer tre fra akademiet og viser børnene lidt forskellige tricks, så der skulle gerne være lidt for hele familien, siger Kristian Fogh og fortsætter:

- Vi vil egentlig bare holde en stor fest midt i byen, og så krydser vi ellers fingre for, at vi får godt vejr i den weekend, så der er rigtig mange, der har lyst til at kigge ned forbi, og vi forhåbentlig får rigtig travlt, siger Kristian Fogh.

Der er gratis adgang til festen. som starter i Borchs Gård den 20. maj klokken 14.00, hvor borgmester Knud Erik Langhoff holder åbningstale, og slutter klokken 01.00. Byfesten fortsætter igen lørdag den 21. maj fra klokken 12.00 til 00.00.

Vi vil egentlig bare holde en stor fest midt i byen, og så krydser vi ellers fingre for, at vi får godt vejr i den weekend, så der er rigtig mange, der har lyst til at kigge ned forbi.

Kristian Fogh
Annonce
Ugeavisen Kolding

Godt nyt til Koldings bilister: Midtbyen får 350 nye p-pladser

Annonce
Ugeavisen Kolding

Coding Pirates starter igen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Bagedyst-vinder skal spille med i Kolding-families musical

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Sara sælger stilfuldt modetøj i Kolding - og hendes svage side er købekager fra Dancake

Ugeavisen Kolding

Millionpulje skal sikre mere vild natur i Kolding Kommune svarende til 4000 fodboldbaner

Ugeavisen Kolding

Klumme: Kan lokale aktioner gøre en forskel?

Ugeavisen Kolding

Mie vil skabe podcast-miljø for byens unge: Hvis de kan i København, kan vi også i Kolding

Ugeavisen Kolding

Parklumme: Har I skænderier om de samme emner igen og igen – uden at komme videre?

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Tid til rhododendron

Ugeavisen Kolding

Glem nu ikke de mindste børn

Ugeavisen Kolding

Mild pengeregn over beboerne i 19 bydele i Kolding: Se her hvem der får del i årets pulje

Ugeavisen Kolding

Det bliver den vildeste sommer i Kolding i mange år: Få overblikket over de mange aktiviteter

Ugeavisen Kolding

Udvider med 350 kvadratmeter og 5000 varenumre: Forhandler af autoudstyr flytter i nye lokaler på Vejlevej

Ugeavisen Kolding

Pengeregn over lokale foreninger og ildsjæle: Løvens Hule-arrangement på Posthuset var en succes

Ugeavisen Kolding

Ka' du li' is - så har Ugeavisen brug for dig!

Annonce