Annonce
Ugeavisen Kolding

Louis Nielsen flytter - Men bliver i Kolding Storcenter

Laila Nørbo Damgaard og Thomas Thoresen åbner en helt ny Louis Nielsen i Kolding Storcenter. Butikken bliver over dobbelt så stor som den tidligere butik i Kolding Bilka. Butikken får samtidig et helt nyt design og indretning. PR Foto.
Louis Nielsen i Kolding Bilka flytter til nye lokaler. Butikken forbliver i Kolding Storcenter, da de nye lokaler blot er 40 meter væk.
Annonce

Kolding: Louis Nielsen i Kolding Bilka har i de seneste ni år været en fast del af Kolding Storcenter, hvor butikken siden åbningen i 2011 har fået flere og flere kunder.

Det betyder, at butikkens indehavere, Laila Nørbo Damgaard og Thomas Thoresen, har besluttet at flytte butikken til helt nye og meget større lokaler.


Jeg har talt skridt. Det er kun 40 meter, vi flytter. Men selv om vi ikke flytter langt, får vi helt nye og større lokaler.

Laila Nørbo Damgaard


Laila, Thomas og kollegerne flytter blot 40 meter, og bliver altså i Kolding Storcenter. Butikken overtager BR’s tidligere lokaler og får over dobbelt så meget plads. Den nye butik åbner torsdag den 8. oktober.

- Jeg har talt skridt. Det er kun 40 meter, vi flytter. Men selv om vi ikke flytter langt, får vi helt nye og større lokaler, fortæller Laila Nørbo Damgaard, medindehaver og chefoptiker.

Annonce

Drømmeplacering er en realitet

Ønsket om at få større lokaler og en bedre placering er blevet en realitet for Louis Nielsen.

- Vi er helt vildt glade. Vi flytter til vores drømmeplacering i BR’s tidligere lokaler i Kolding Storcenter. Vi ønskede at blive i centret men også at få en bedre placering, så det er helt perfekt, fortæller indehaver og butikschef, Thomas Thoresen.

På åbningsdagen den 8. oktober vil kunderne se en Louis Nielsen i en helt ny indpakning. Louis Nielsen-kæden er nemlig i gang med en løbende opgradering af butikkernes indretning, som imødekommer den store efterspørgsel, der er på butikkens sundhedsydelser.

- Vi får mere plads til vores synstest med sundhedstjek. Vi har et skarpt fokus på sundhed. Igennem de seneste år har vi investeret i nyt udstyr, der sikrer, at vi kan passe godt på vores kunders øjne, fortæller Laila Nørbo Damgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Annonce