Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Nu kan du spille udendørs laser game i Hylkedalen

Rundt omkring på banen er der forskellige forhindringer, man kan gemme sig bag, når man forsøger at storme modstanderens banehalvdel. Blandt andet containeren på billedet her, hvor det både er muligt at skyde fra siden og fra oven ved at kravle op på pallerne. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Fredag kunne Søren Madsen og det resterende hold bag World of Adventure endelig indvie den nye udendørs laser game-bane i Hylkedalen. Det skete blandt andet med hjælp fra børn fra Harte Fritidsordning.

Kolding: Fredag gik det endelig løs på de 4,5 hektar store arealer på Hylkedalvej 45, hvor Søren Madsen, som står bag virksomheden World of Adventure, havde inviteret børn fra Harte Fritidsordning til at indvie den nye laser game-bane.

Det skete i kamp mod et hold bestående af en kombination af byrådspolitikere og veteraner, som alle var trukket i uniformer og bevæbnede sig med plastik-laserpistoler og elektroder.

- Det er en fordel med det her, at man ikke mærker, at man bliver ramt. Så det henvender sig også til et lidt yngre publikum, siger Søren Madsen, som fra sidelinjen kunne følge med i, hvordan det yngste hold måtte se sig slået i første kamp på banen.

Annonce

Lang tid undervejs

Søren Madsen købte jorden i Hylkedalen tilbage i starten af 2019, hvor det også oprindeligt var planen, at det nye laser game-område skulle åbne i løbet af juni.


Det er en fordel med det her, at man ikke mærker, at man bliver ramt. Så det henvender sig også til et lidt yngre publikum.


- Men så fik vi simpelthen så travlt i virksomheden, og man kan jo bare ikke nå det hele på en gang. Så ramte corona, og så havde vi pludselig tid til at få det bygget op, siger Søren Madsen og fortsætter:

- Men det er virkelig en kæmpe befrielse, at vi endelig kan få gang i aktiviteten hernede og bringe nyt liv til Hylkedalen. Det har jo ligget stille længe på grund af corona. Og så er det da heller ingen hemmelighed, at det er det her, jeg brænder for, og at det da kunne være rigtig spændende, hvis man kunne få endnu flere lignende ting til Hylkedalen. Der er i hvert fald gode arealer til det, så nu må vi se, hvad der sker, siger Søren Madsen.

Foruden laser game er også World of Adventures paintball-bane flyttet til samme adresse på Hylkedalvej 45.

Borgmester Jørn Pedersen (V) (med ryggen til på billedet her) holdt den officielle lille åbningstale, da laser game-banen blev indviet. Han kunne sammen med de resterende på sit hold kalde sig vindere af den første kamp mod holdet af børn fra Harte Fritidsordning. foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Både store og små kastede sig ivrigt ind i kampen på banen. Alle spillere har et pandebånd på, hvor små elektroder registrerer, om man bliver ramt af modstanderen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Arealet på Hylkedalvej ses her fra oven. Til højre er det paintball-banen, mens laser game-banen ses til venstre i billedet. Søren Madsen råder over 24 laser game-pistoler, og så er det ligeledes muligt at skifte ud undervejs, hvis man er et større hold af sted. Pressefoto: John Hartvig Mølgaard
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce