Annonce
Ugeavisen Kolding

Sommerfestival aflyser halvdelen af koncerterne

Duoen Sko/Torp kan opleves fredag aften ved Slotssøen i Kolding, hvor de spiller til Kolding Sommer Festival 2020. Arkivfoto: Morten Rygaard
Der var lagt op til tre dage med masser af musik ved Slotssøen i Kolding i kommende weekend, men på grund af manglende billetsalg har arrangørerne aflyst to ud af fire koncerter.
Annonce

Kolding: Coronavirus har sat en stopper for mange af sommerens planlagte musik-arrangementer, og det har fået nye arrangører til at rykke på banen for at bringe levende musik til Kolding.

I kommende weekend havde Koldings Sommer Festival annonceret hele fire koncerter ved Slotssøen i Kolding, hvor der normalt holdes Sommer ved Søen. Men nu har arrangørerne aflyst to af de fire koncerter på grund af manglende billetsalg.

Det er koncerterne med Klaus & Servants 4. juli og John Made Jon & Jungle Boogieband søndag 5. juli, som er taget af plakaten igen.

De to øvrige koncerter fredag og lørdag aften bliver gennemført. Det er med Sko / Torp og The Boss fredag og Hit IT Live og Smukke Møller - Gasolin & Kim Larsen på scenen lørdag.

- Efter en lang periode med lock down i forbindelse med Covid-19 er tiden er inde til en hyggelig omgang musik på plænen ved Slotssøen, skriver Radio Viva, SkolanderEvent og Slotssøbadet i en pressemeddelelse. De tre står sammen bag Kolding Sommer Festival 2020.

De to koncerter gennemføres som sid-ned-koncerter under åben himmel.

På grund af coronavirus er der et begrænset antal billetter til salg og arrangørerne sørger for god afstand mellem publikum. Hele området hegnes ind, og der afmærkes båse med op til 50 personer i hver. Der vil være sprit på pladsen, samt vagter og personale til at sørge for at alle overholder de regler, der er foreskrevet.

Billetter til koncerterne fredag og lørdag aften kan købes på koldingbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce