Fastelavn nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at fastelavnsbollerne har fundet vej til byens bagerier. Vi har fundet fem forskellige varianter, som vi har prøvesmagt. Vi kårer ikke en vinder og stiller dem heller ikke op mod hinanden, da de er meget forskellige.
Copy link address
Mathilde Nygaard Jespersen mnyje@jfm.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Redaktionen har smagt på fastelavnsboller fra fem forskellige bagerier; Seest Bageri, Gertz Bageri, Lagkagehuset, Føtex' bager og Ølands Surdejsbageri. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Varianten fra Seest Bageri er med hindbærmarmelade, creme og fløde. Hos bageriet kan man købe fastelavnsboller i tre forskellige varianter. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Varianten fra bageriet hos Føtex er en helt klassisk fastelavnsbolle med creme og fløde. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Fastelavnsbollen fra Gertz er med skildpadde, rom, creme, fløde og chokoladeflager, og er blot en udgave af seks forskellige varianter, man finder hos bageriet. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Fastelavnsbollen fra Lagkagehuset, som panelet smagte på, er med smag af mokka og saltkaramel. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen -
Fastelavnsbollen fra Ølands Surdejsbageri er den eneste, som i hvert fald i udseende skiller sig ud fra de andre fastelavnsboller i testen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen