Jesper har været køkkenchef samme sted i 13 år, men har nu skåret arbejdstiden ned fra 90 til 50 timer om ugen: - Jeg kan stadig udvikle mig
Jesper Kristensen nyder at stå bag komfuret på Hotel Koldingfjord og især at røre en god bearnaise. Det fortæller han i denne artikelserie om Koldings køkkenchefer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Avisen sætter i en artikelserie spot på en række af Koldings køkkenchefer for at snakke med dem om mad og passion. I denne uge er det Jesper Kristensen, som har været køkkenchef på Hotel Koldingfjord i en længere årrække.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh raf@jfm.dk
Annonce
Jesper Kristensen nyder at stå bag komfuret på Hotel Koldingfjord og især at røre en god bearnaise. Det fortæller han i denne artikelserie om Koldings køkkenchefer. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Jesper Kristensen har været på Hotel Koldingfjord i 15 år, hvoraf han har været køkkenchef på stedet de seneste 13 år. Foto: René Aunsbjerg Fogh