Annonce
Johan Johansen har skrevet om mad i snart ti år. Hans skriverier kan blandt andet findes på gastromand.dk og johanjohansen.dk. Samtidig er han meget aktiv på sin instagramprofil under navnet johanjohansen. På billedet ses han på madfestival i Aarhus i færd med at smage på en hotdog fra Hotdog John, som mange kender fra foran Hovedbanegården i København. Privatfoto
Ugeavisen Kolding

Madbloggeren Johan har anmeldt nogle af verdens bedste restauranter: - Det er blevet værd at gå ud i Kolding

Den 40-årige koldingenser Johan Johansen kalder sig selv for en stor madnørd, og de seneste otte år har han skrevet anmeldelser og opskrifter på nogle af de mest prominente madblogs herhjemme, mens tusinder følger ham på Instagram.
Annonce
  • Johan Johansen har skrevet om mad i snart ti år. Hans skriverier kan blandt andet findes på gastromand.dk og johanjohansen.dk. Samtidig er han meget aktiv på sin instagramprofil under navnet johanjohansen. På billedet ses han på madfestival i Aarhus i færd med at smage på en hotdog fra Hotdog John, som mange kender fra foran Hovedbanegården i København. Privatfoto
  • Når Johan Johansen anmelder mad på alverdens restauranter, er det både mad og stemning, han kigger på. "Mad er stemning og følelser, lige så meget som det er velsmag. Det at du får en god og personlig varm service, at der er nogen, der brænder for det, de serverer for dig og at levere god service," siger han. Johan laver også selv masser af mad derhjemme og lægger jævnligt opskrifter ud. Her er han i færd med at kokkerere sortfodssvin til nytårsaften forrige år. Privatfoto
  • Her er Johan Johansen i Kødbyen i København - et af mange steder, han besøger i forbindelse med madskriverierne. Han bruger rigtig mange timer på sin hobby, men det er det hele værd, understreger han. "Jeg får utroligt meget igen, for mad er en passion for mange, så du vækker noget i folk, uanset om de synes, du har gjort det helt forkert, eller du har lært dem noget. Jeg får en del henvendelse fra folk, der er blevet inspireret til at besøge den her restaurant eller smage den her vin, og det giver da et kick, at folk får noget ud af det," siger han. Privatfoto
Ugeavisen Kolding

De skal give mere liv på havnen: Fire nye skulpturer er blevet indviet

Annonce
Ugeavisen Kolding

Tidligere borgmester har overtaget café i midtbyen: I eftermiddag kan du komme og hilse på

Annonce
Ugeavisen Kolding

Sidste gang skabte det lange køer: Nu åbner take away og giver gratis mad til de første 100 gæster

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Lokal kirke skal udvides og udsmykkes for 38 millioner kroner: Nu lukker den i op mod to år

Ugeavisen Kolding

Flere millioner i banken end krævet: Robust kommunal økonomi og nedbragt gæld

Ugeavisen Kolding

Skobutik er lukket i Kolding Storcenter

Ugeavisen Kolding

Rasmus Nøhr giver gratis koncert: Masser af aktiviteter for børn, mad i lange baner og god stemning i midtbyen

Ugeavisen Kolding

Anerkendt spillested skifter navn

Ugeavisen Kolding

Så er de sidste to navne klar til Grøn: Billetsalget i Kolding går strygende

Ugeavisen Kolding

Der gik 14 dage, fra idéen opstod, til butikken slog dørene op: Helle har åbnet blomsterforretning nummer to

Ugeavisen Kolding

Klumme: Historieforståelse er blevet vigtigere end nogensinde

Annonce